Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Soroš, čovek koji iz nekog razloga ne voli nijednu vlast u Srbiji, pa finansira uvek opoziciju, nezavisno od ideologije i priče, e alo Majkl spremi koji milion za Šešelja

2. VATIKAN
    A
    T
    I
    K
    A
    N

3. ukoliko je sve to tacno,onda mu svaka cast.nasao jadan narod i sve finansira.ko god dobije njemu banja.
    samo sto ja mislim da smo mi istripovali da smo bitni i da se lome da finansiraju nasu propast ili stavec.

4. Не могу да верујем да Бомбаш и даље гура причу о "сиротом Јанковићу који из донација његових гласача изгурао кампању." Матор човек лупа, још у то верује.

Не можеш искључити фактор Сороша и Бжежинског кад се они мешају у изборе у Америци, организују демонстрације по Русији и Белорусији, кад се и даље Трамп препуцава са њима. Не узимам Информер као извор, него Спутњик и Руску реч. Тамо бар нема хвалоспева о великом вођи, а нема ни оних анархиста са Блица и Б92.

samo sto ja mislim da smo mi istripovali da smo bitni i da se lome da finansiraju nasu propast ili stavec

Нисмо се ми истриповали. Сад кад је Трамп решио да чисти по САД, овима су овакве банана државе последња нада. Финансирање политичара који ће немо посматрати криминалце који ће се и даље богатити, сиротињу која ће хватати зазубице и гласати за Вучића. Што Псето, рече, 75% људи у Бечмену живи у неким скрпљеним кућицама и опет гласа за Вучића.
    Квази елита гласа за Јанковића који само наглас прича шта би радио за разлику од Вучића који изиграва жртву, премире пред камерама, а овамо благосиља распродају земље парче по парче. То би радио и Јанковић и као премијер, и као председник. За мене су Вучић и Јанковић две стране исте медаље.

5. Не можеш искључити фактор Сороша и Бжежинског кад се они мешају у изборе у Америци, организују демонстрације по Русији и Белорусији, кад се и даље Трамп препуцава са њима. Не узимам Информер као извор, него Спутњик и Руску реч. Тамо бар нема хвалоспева о великом вођи, а нема ни оних анархиста са Блица и Б92.

Ne branim Jankelu, tačnije imao je on kinte za kampanju, samo mešanje u izbore u Rusiji i Americi nije validan argument jer jebiga, tamo zapravo i ima smisla mešati se i biti vladar iz senke, mnogo veći kapital, mnogo su jači faktor, pa samim tim i njihov finansijer.

Kod nas ako finansira, finansira sve, i to verovatno ne ravnopravno, ali dovoljno svakoga da ko god dođe na vlast, bude njegov čovek. Ako već idemo ka teorijama zavere. Makar bih realno ja tako radio.

6. Fendere, zasto si toliko ogorčen na beogradjane ili ljudi iz unutrašnjosti koji žive u bg? Jbg, valjda svako teži gde mu je bolje i ako mu je milije da se muci u bg nego da živi lepše u npr Kv sto bi to bilo kome smetalo!? A koliko znam i ti si ziveo u bg i studirao pa si se vratio u cupriju, verovatno bi ostao u bg da si bio u mogućnosti.

7. A brt, zato što se kurve iz Ćuprije jebu sa studentima u Beogradu čim pobegnu iz svojih mesta. I onda Fender ostane suva kurca.

8. srbi-narod na koji ceo svet misli 24/7

9. Милоше, хтео сам да останем у Београду, али како сам долазио послом последњих 7-8 година, све мање сам желео да живим тамо. Ако сам раније и био љубоморан на људе који одлазе да живе тамо, више нисам. На прсте једне руке има људи из Ћуприје, Параћина и Јагодине који живе и раде у Београду, а са којима бих се мењао па и то је да добро размислим. Град је претрпан, градски превоз ужасан, шминка се центар града, а нема идеја како набавити средства за изградњу метроа.

Имаш Бус Плус и комуналце, а саобраћајни колапси на сваком ћошку. Хвала, Ђиласе!

Прави се Београд на води, музичка фонтана на Славији, а метро ништа. Хвала, Синиша!

У таквом Београду не бих живео. У Њу Јорку људи за 10 минута стигну метроом до посла иако су од истог удаљени по десетак и више километара. А овде колима ти је потребно 2 сата да стигнеш од Миријева до Ново Београда. А и Београд нема индустрију да бих ја могао тамо да радим. Нисам електро инжењер, нисам ИТ инжењер, шта ћу ја у Београду? Можда да узмем гитару и свирам по клубовима и кафанама. Могао бих да живим у Крагујевцу, у Новом Саду, али не и у Београду. Постао је потпуно нехуман за живот.

10. Бомбаш, само за тебе, поздрав од Мише Вацића. Видиш, глас овог вреди више од гласова нас двојице. Можемо само да кукамо.
    http://www.telegraf.rs/sport/2703661-ko-je-glasao-za-zvezdu-veliku-rusiju-i-majku-srbiju-foto

Једино је добро што ћемо да вам узмемо све наредних 5-6 година. Поклоњена вам победа у Нишу (леп посао је Волков одрадио), сад ћете морати да киксирате два пута до краја првог дела, да Звезда има 5-6 бодова више после дељења. То је ваша обавеза, Вучић вам је донео такмичење у Европи, морате сад то да испоштујете.

11. Srbija je zemlja u kojoj niko ne slusa turbo folk, niko ne gleda parove, niko nije glasao za Vučića i niko ne laže.

12. Није лепо што Сороша помињете у негативном контексту, човек пола Србије лебом рани.

13. Милоше, хтео сам да останем у Београду, али како сам долазио послом последњих 7-8 година, све мање сам желео да живим тамо. Ако сам раније и био љубоморан на људе који одлазе да живе тамо, више нисам. На прсте једне руке има људи из Ћуприје, Параћина и Јагодине који живе и раде у Београду, а са којима бих се мењао па и то је да добро размислим. Град је претрпан, градски превоз ужасан, шминка се центар града, а нема идеја како набавити средства за изградњу метроа.

Имаш Бус Плус и комуналце, а саобраћајни колапси на сваком ћошку. Хвала, Ђиласе!

Прави се Београд на води, музичка фонтана на Славији, а метро ништа. Хвала, Синиша!

У таквом Београду не бих живео. У Њу Јорку људи за 10 минута стигну метроом до посла иако су од истог удаљени по десетак и више километара. А овде колима ти је потребно 2 сата да стигнеш од Миријева до Ново Београда. А и Београд нема индустрију да бих ја могао тамо да радим. Нисам електро инжењер, нисам ИТ инжењер, шта ћу ја у Београду? Можда да узмем гитару и свирам по клубовима и кафанама. Могао бих да живим у Крагујевцу, у Новом Саду, али не и у Београду. Постао је потпуно нехуман за живот.

Брате, не кажем да је БГ до јаја организован јер није, али овакав утисак може да има само неко ко је у БГ дошао из, фазон Дебељаче.
    Ово за 10 мин и Њујорк ћу искулирати, јер контам да си читао негде. Примера ради, Праг има јебени метро и мањи је од БГа па не можеш стићи баш где хоћеш за 10 мин. У БГу да идеш с краја на крај града (градске општине) ти треба макс 45 минута (типа коњарник - бежанија, крај Звездаре, крај Земуна или слично). Суштински, није ни приближно Београд толико неорганизован и тежак за живот колико ти мислиш, него је фора што ти ниси навикао на то, сада када си неко време ван БГа, и када си маторији.
    Саобраћајне гужве имаш и у Њујорку и у било ком другом граду на свету. Јебига. Сада су и те гужве (пре свега на мостовима, прилично срезане оним мостом на Ади). А чак и БГ воз пристојно функционише (типа ортак из Батајнице је код Вуковог споменика за неких пола сата). А то је фазон 20+км.

Мислим, за све ово мене мање више боли курац јер живим на десет минута лагане шетње од Вука (пет минута бусом), и баш сам онако богат, лоло. Само да ти докажем да кењаш.

14. A brt, zato što se kurve iz Ćuprije jebu sa studentima u Beogradu čim pobegnu iz svojih mesta. I onda Fender ostane suva kurca.

Hahahah. sto je najgore, ima toga i ako je meni to nepojmljivo da moze na normalnog coveka da utice stav prema nekome na osnovu toga gde živi. Pre par godina bili na nekom rodjendanu i jedan dečko slaže jednu drugaricu da je iz bg i krv ti jebem kad krenula da ga saleće i spopada ja nisam mogao da verujem, pogotovu jer sam ovu cenio kao inteligentnu i obrazovanu devojku.
    A jeste metro zakon, znam u Milanu kad sam bio, ono je banja. A Kragujevac ti je mrtav zadnjih 3-4 godine. Ja tražim sad posao u bg a mnogo ljudi koji dugo žive ovde je u fazonu jebo te bg.

15. ribe sa sela i manjih gradova i beogradjanke i sve najvise obozavaju novosadjane i nas seksi naglasak...gde god sam bio po selima kad kazem da sam iz NS odma su ko omadjijane, jbg tako je sta da vam radim kad 90% vas zvuci kao djosa ili rados bajic

16. Је л' им прво питање буде "је л' се хефташ у буљу Пез?"

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.