Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa majmune najkrezubija Srbija je u Beogradu
Izvini što sam počeo sa majmune
Ma verujem da su ga izglasali, sto da ne, dominira medijima, manipulise, sns ima fazon 700000 clanova i svi su glasali, ko zna koliko ljudi je u dilu sa njima na ovaj ili onaj nacin pa su glasali iz interesa..
Ili ce neke demonstracije da me demanantuju :)
Sedim juče u kafani i ulazi inspekcija i keže žena jedna njihova gazdi lokala "niste još glasali" i izađe napolje
Čitam sad malo komentare po Blicu, B92... sve negativni komentari, nigde botova.. oni su svoj posao odradili kad je trebalo i sad proslavljaju.
Janković je dobio skoro 17% pored sve hajke, bez novca i medija, a Tadić oko 25 % kad je bio najjači, meni je to ok i znak da se vraćamo u sedlo, žuti će opet jahati.
znak da je narod shvatio da smo jedina alternativna sila
Ти што коментаришу на Б92 су сви махом из иностранства, а већина ради тамо по 2-3 месеца и одатле кукају на Вучића, а нису ни изашли на гласање. Па као си одабрао/одабрала да чуваш бабе и децу у Швајцарској, шта те брига што је Вучић победио.
А има и студентарије и млађих људи којима није место становања Београд или Нови Сад и који нису дошли у своје место да гласају, а настављају да кукају преко Интернета. Највише кукају студенцка говна, хипстери и квази интелектулаци, који су ишли на бесплатне концерте сентименталног Бугара, а нису имали пара за карту да дођу да гласају. Ко их јебе. То је она господа што је до јуче јела попару спремљену на Смедеревцу, а сад само пециво из "Хлеб и кифле".
na parlamentarnim spremiti priču jeremić- stamatović - janković, drugi blok ove reciklirane ds, sds čeda i slično, dveri i dss, + beli smostalno i to je to
Ни сам не верујеш у то. Да, да, баш је без Сорошевог новца успео да изгура кампању. Ајде не лупетај, матор човек па се понаша као Бошко Отпораш 2000. Сорош финансира демонстрације у Русији и Белорусији, неће у Србији.
ЕДИТ: Стаматовић неће са Јеремићем и Јанковићем.
soroš jebeni
ovde je i poslednja trunka legitimiteta koji si imao isparila
Па нормално да је Сорош. Што да није била акција скупљања средстава за сиротог Сашу? Одакле му паре? Од плате?
Овде ја могу да одређујем нечији легитимитет, ти са том издајничком и назови авангардном причом можеш да га попушиш сам себи. То стоји у тексту.
Јанковић сам финансирао изборе. 'Оће то!
soroš
soros finansijer opozicije oduvek.
toliko ga interesuje srbija da je svakoj vlasti opozicioni finansijer.
SOROŠ
O
R
O
Š
DOSMANLIJE
O
S
M
A
N
L
I
J
E
Сорош је финансијер и Вучићу. Без његових људи, Вучић никад не би одржао на власти. Ваљда вам је јасно код нас одавно избори нису воља народа, већ воља тзв. владара из сенке.
ISPRDAK
S
P
R
D
A
K