Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. e bombas ja ti pričam o miloradima iz blaca koji su ljigave pičkice i koji će da čuvaju bedan posao i koji su većina, to je to.
    i opet ono što sam pričala malopre, da sam sa svojih 19 godina odnela slavici člansku kartu sps, sad bih lakirala nokte u ambulanti kbc, ne bih rintala kod privatnika dvadeset godina, al nisam pristala na ucenu. i taj izbor postoji.

2. Jeste, 2 miliona zastrasenih gradjana
    I ja isto imam proverenu informaciju da ko slika licnu kartu pored listica na kojem je zaokruzen jankela, dobija espreso u kosta kofiju i 20% popust u tomi hilfigeru

3. jao bre ajeroplane, moje maloletno dete može da fotošopira moju ličnu kartu pored listića, ajde ne lupaj gluposti baš

4. Milorad iz Blaca ne moze

5. ajeroplan je glasao za belog koliko sam primetio, tako da ne znam zašto ulazite u diskusiju sa njim.

6. veliki pozdrav mom prijatelju bombašu inače

7. milorad iz blaca može da skupi muda malo al neće jer je ovako lakše

8. Armine, što nisi rekao ovo za espreso ranije, mogao je AleksandarKg da se ovajdi

9. Shomy mi nismo prijatelji, ti si meni vise kao mladji brat

10. Шешељ је разбио Хашки трибунал, а ја ћу Сашине сведоке на Твитеру. Лололололо

11. kosmopolita
    jao bre ajeroplane, moje maloletno dete može da fotošopira moju ličnu kartu pored listića, ajde ne lupaj gluposti baš

Pa nisu ni ovi iz SNS naivni. Pokažeš mu sliku odmah po izlasku. Nemaš vremena za fotošopove i sl.
    Mada... kažu da ljudi koji ne žele da veruju ne prihvataju ni kada vide svojim očima.
    Žutima sam pričao po povratku iz Bosne kakva zverstva su mudžosi radili tamo srpskom narodu. Reakcije su im bile pribogu tako ko tvoja sada. Možda je bolje živeti u neznanju i žmuriti. Možda će sam otići? Možda neće mene?
    Uživaj dok i tebe ne zasvrbi alergija ,)
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0c/22/c5/0c22c5b343e99ebf4792c4cbaf75136b.jpg

12. au jebemti, pa ti si baš u nekoj paranoji

13. porediš zločine iz rata sa ovim?

14. kosmopolita
    porediš zločine iz rata sa ovim?

Sloboda je sloboda

15. Mene kao glasaca SNSa je ovakva opozicija poput ajeroplana stvorila. A znam da nisam jedini. Samo nastavite, sto vi vise penite i vredjate mi jacamo

16. Маестро ♦
    Mene kao glasaca SNSa je ovakva opozicija poput ajeroplana stvorila. A znam da nisam jedini. Samo nastavite, sto vi vise penite i vredjate mi jacamo

Citiraj gde ja nekoga vredjam? Gde ja pripadam opoziciji? Klasičan spiner SNS-a kao i tvoj gazda. Radikalska škola jbg ne briše se lako :)

17. ajeroplane, srbima i bosni nije rečeno ajde vi ili idite kući il ostanite ovde da vas koljemo.
    vučićevi glasači su imali izbor, kao kod svake vlasti što postoji, eno gore sam ti navela moj izbor, nemoj da zajebavaš

18. kosmopolita
    ajeroplane, srbima i bosni nije rečeno ajde vi ili idite kući il ostanite ovde da vas koljemo.
    vučićevi glasači su imali izbor, kao kod svake vlasti što postoji, eno gore sam ti navela moj izbor, nemoj da zajebavaš

Pls nemoj da me razočaravaš. Imao sam daleko bolje mišljenje o tvojoj percepciji.
    Primer je bio o zatvaranju očiju onih koji ne žele da vide očigledno a ne komparacija zločina.
    Odoh da se pridružim onoj deci. Danas je u 18h :)
    pozz

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.