Opozicija se najvise boji toga da prizna sebi da nema ucena, nema kupovine glasova, nema namestanja i kradje. Opozicija ne sme da prizna sama sebi da narod voli Vučića, iskreno, i glasa od srca.
види што је фендер постао популаран по друштвеним мрежама, хахаха. и то позивом на убијање. а ви се вероватно не сећате и боли вас уво кад је позивао на убијање гробара!
фендере, признај да те ова за срце ујела:
Ćupričanin si kao i ja, samo što ja živim u Bg i u toku sam sa protestima. Grešiš da su u pitanju anarhisti. Vi ste glasali za AV većinski.
шта те шиканирам? све ти је ово овде добра школа. видиш како је фендер пао овде на испиту кад је требало да се извини? тамо га на твитеру неће спасити ни извињење.
Ove pogani me teraju da budem na strani Vučića oca mi. Majku vam jebem u pičku drogirali ste se na Avali po lepom danu niste glasali i sad po završenom poslu šta oćeš koj kurac jebeni
ajd sa bombasem pod ruku, sličan se sličnom raduje
Zar nisi ti u inozemstvu negde ?
I ti izgleda setas po vodecim pozicijama iz zemlje u zemlju, ali dusa boli za srbijom i buducnoscu njene dece
Opozicija se najvise boji toga da prizna sebi da nema ucena, nema kupovine glasova, nema namestanja i kradje. Opozicija ne sme da prizna sama sebi da narod voli Vučića, iskreno, i glasa od srca.
Ovaj ajeroplan garant i nema pravo glasa, drugi, treći razred gimnazije, vonabi buntovnik i alternativac.
EDIT: I nevin 100% zaboravio sam.
LOL OGROMAN. Ja bi glasao za Vučka zato što ne vidim bolji izbor, tako glasala većina ljudi koje poznajem.
види што је фендер постао популаран по друштвеним мрежама, хахаха. и то позивом на убијање. а ви се вероватно не сећате и боли вас уво кад је позивао на убијање гробара!
фендере, признај да те ова за срце ујела:
како си се само суздржао, лол?
Ахахахахахахахах, гарант је јебе неки београдски студент.
Pa ljudi, šta se sa Raduletom desilo, niđe se ne pominje? Odustao od izbora, šta?
како се не помиње? ево, дрви како је био у праву све време. :)
Lukac, nemoj da me razočaraš sad, pusti ti većinu...
Truc sreca pa si vratio licnu u dzep u poslednjem trenutku i spasio se bruke
Ovako i dalje mozes da me sikaniras
шта те шиканирам? све ти је ово овде добра школа. видиш како је фендер пао овде на испиту кад је требало да се извини? тамо га на твитеру неће спасити ни извињење.
A vidiš treba nam neko da poziva na ubijanje naprednjaka ko što je fender pozivao na ubijanje grobara!
Ove pogani me teraju da budem na strani Vučića oca mi. Majku vam jebem u pičku drogirali ste se na Avali po lepom danu niste glasali i sad po završenom poslu šta oćeš koj kurac jebeni
KOCA
VINJAU
PLJEKA
BEMVEJAC
MERDZAN
PISTA
I šta se sad tačno očekuje? Da Vučić izađe pred masu i kaže dobro evo ne važe se izbori predajem Jankovići da bude predsednik pa Lolčina matoree
Iz svakog bokserovog posta prosto vristi kompleks sto nije studirao
haha
јесу ли уопште дефинисали било какве циљеве и захтеве?