Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://vukajlija.com/forum/teme/71282-pitanje-za-radjard-kuplung?strana=9#post_3814628 e to je bilo pitanje,brate,jel ti cale ima dekeci prst ahhah?
Nema još, ali ima hrapave dlanove :D
Како да скинем Сони Вегас, а да заобиђем цимање са лиценцом(Valter), а да све буде сиг(sig)?
Što bi bio napor svirati ih, ista kao i obična žica, samo namazana posebnom farbom, al ako ti ne rade, verovatno ne znaš da svetle samo pod UV svetlom, ne u običnom mraku
Vegas skineš sa proverenog torenta, ako baš ne možeš da iskopaš, pošalji mi osobnu poruku
nemam pojma, al ako se pojavljuju 4 reklame unutar tog jednog prostora koji si odvojio za oglas, to ne možeš sam da biraš, a ne verujem da ti se pojavljuju još tri random oglasa na tri dodatne pozicije na ekranu koje nisi sam odredio za oglase
pa, u zavisnosti od jezika ili frejmvorka koje su korišćene, može da bude nula cimanja, a može da bude i beskonačno cimanja, al uvek možeš da pokreneš virtuelnu mašinu sa windowsom na meku i otvaraš program u njoj, ne znam kolko praktično mora da bude rešenje
zgazili bi nas, al iskreno mislim da bi bilo krvavo i po njih dosta, top vojsci bude zajebana kopnena borba i protiv gerilskih četa iz pustinje od po pedesetoro crnaca koji imaju samo pištolje, a ne ovde na granici po šumi i kanjonima
I mislio sam na virtuelnu masinu kurac moj da menjas kod na ovim programima nema leba. Mislio sam koliko je cimanje virt masinu inst i preko nje stalno otvaarati, ili bolje kupiti laptop i polovan sredni bi terao ovo relativno lako
Eo brt. Xd
I mislio sam na virtuelnu masinu kurac
https://s1.postimg.org/9pipy8trml/IMG-6b2626777c95f594c258c809e2ba0e0c-_V.jpg
To nije viruelno
Reko mi jedan sto je gledo
Stavi one kartonske 3D naočare i cepaj u virtualni svet. ;)
Лепо изгледа на сликама, уживо боде очи после неког времена. Јебено УВ осветљење и ласери у клубовима, нигде нормалног осветљења. Свака част они9ма који могу да свирају у таквом окружењу. После кад изађеш напоље само ти сева пред очима.
Haha da se fender pita u klubovima bi svetlele samo sijalice a svet bi generalno bio predosadno mesto
Не волим ствари које ме раздражују, а УВ светло и ласери то јесу. Лакше се сналазим и у мрклом мраку.
how many doggy doggy dogs would you hold at your house?
zero(nula)
Da, izvolite? xd
Radjard, šta predstavlja kocka na tvom avataru?
Razvio sam neke teorije o tome, sumnjam da su tačne, ali morao sam nečim da se zavaravam dok ne saznam istinu.
- Voliš da igraš Čoveče ne ljuti se. Možda je prejednostavno objašnjenje, ali kažu da su takva najčešće tačna. Takođe, šestica je veoma poželjna u ovoj drevnoj igri
- Ima neko dublje značenje od Čoveče ne ljuti se. Kocka kao alegorija čovjeka kojeg sudbina baca i igra se snjim, a njega to uzbuđuje (otud znak uzvika, koji, kao što svi znamo, predstavlja uzbuđenje u stripovima)
- Kocka je delo tvog strica, apstraktnog umetnika, koji je jednog dana otišao po cigare i nikad se nije vratio i ova kocka je ostala kao uspomena na njega, iako niko ne zna šta predstavlja
- Brojevi 2, 3 i 6 skrivaju neki bitan datum (23.6), recimo rođendan tvoje supruge ili tako nešto
Ne brt, odeš na profil korisnika i vidiš da je početan nadimak bio "high roller" :)
@ Радјард Куплунг
Iz kog dela grada poznajete najviše cigana?
Iz kog dela grada poznajete najvise brace?
CZ, ovo za strica je istina, ovo što čevu kaže nije istina
najviše cigana poznajem, naravno, iz mirijeva i sa karaburme, i po par komada u kotežu i zemunu
najviše nepovezane braće poznajem sa bežanijske kose
Sa bezanijske kose
Ponovo me pijanog
Iz kafane nose
S T R I C
T
R
I
C
Kako si pronasao klip ''Miki Cortan dobijo lotto vidi kako se igra nas kralj ziv bijo''?
brate, nije to neka senzacionalna iskopina, ukucaš miki čortan i izađe ti na fazon drugoj strani pretrage odma