Pitanje za Radjard Kuplung

1. 97% korisnika nikad ne klikne na drugu stranu tako da...

2. hahah, jebiga, dosadi prva strana pretrage MIKI ČORTAN vrlo brzo, moraš da tražiš nov sadržaj

3. Valja li cemu onaj Deezer telenorov?

4. Nije loš ako imaš premium

5. Imam li premium ako uzmem ovaj telenor play + paket?

6. I ima li negej muzika tipa Sabana? Ozbiljan sam :D

7. napravi besplatan nalog pa pogledaj, trebalo bi da ima

8. Ako nemaju sabana nek gase fabriku
    Edit: eto vidis da imaju

9. Saljem mail za raskid ugovora sa MTS, rekao mi je operater da mozda mogu da dobijem jer me jebe signal, urnise.

Cim dobijem prelazim u Telenor

10. Dobijaš premium sa Play+ paketom, samo ih pitaš za aktivacioni kod

11. Super. A sta je razlika izmedju obicnog i premiuma?

12. Na premiumu imas i lajv sabanov iz sava centra xd

13. haha nikako da nadjem pesmu sa tog koncerta kad se neki lip prodere JAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOO na prve taktove pesme.

14. Hoces mi verovati ako ti kazem da znam i tog lika a i onog lika sto vice SABANE JEBI I ZENU I MENE?

15. Pa dobro nekim romanticima koji svoju zenu drze kao malo vode na dlanu je sig(sig) tesko da skapiraju da postoje takvi ljudi...

16. A dočekao si jebem li te u ustašca xd

17. Dobro hoće poverovaće ti ne diraj me dalje :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.