Pitanje za Radjard Kuplung

1. Hahahahaha sto volim sto guras nos gde mu mesto nije xd

2. Super. A sta je razlika izmedju obicnog i premiuma?

Sa običnim npr ne možeš da pustiš plejlistu i da ide redom, nego posle druge pesme počne da pušta random i na kraju uvek nekako dođe do Maje Nikolić, onda imaš reklame tj. stalno ti iskače onaj majmun da ti kaže da kupiš premium, ne možeš da skidaš pesme itd

3. radjarde koliko ti otac majka i braca imate zlata u kuci svi zajedno ukupno. Da te sretne neka nagradna igra na ulici i kaze ako imate vise od tolko i tolko zlata kuci i dostavite sada dokakz pre kamerama dobicete 100000 dolara

4. pa nemamo mnogo, ima keva tog nakita nešto, al nzm kolko može da ga bude

nema škrinja sa zlatom vredna pljačkanja nažalost

5. koga da uzmem da vodim na menadzeru?

6. e tu ne mogu ništa da ti pomognem

7. Ne odgovaraju mi jos uvek nista. Priterao sam ih uza zid, sazivaju sednicu pravnog tima.

8. Radno vreme brt

9. mislim da praviš grešku, telenor nema one minute za republiku srpsku što ti trebaju jednom nedeljno kad pričaš s bijeljinom pet sati

10. Pa nema ni mts u ovom mom socijalnom paketu.

11. Rađ kako tako pamtiš stvari jbt

12. budala pamti, pametan pozajmljuje od fendera eksel tabelu sa informacijama o papet masteru xD

13. Tražio komp da ga restartujem zbog apdejtova i posle toga prvo nije hteo da digne sistem uopšte, nego krene da ga diže, vrti, vrti i opet ga restartuje. Onda podigne sistem, ali kad uzmem nešto na njemu da radim, posle 5 min ga opet restartuje. Bukvalno juče sve ok bilo, danas problen. Windows 8 u pitanju je

Da nije napon ili tako nešto? Kako da proverim ako jeste?

Rađarde pomozi, pitao bih pseta, ali verujem da je njemu ispod časti ovako trivijalnim pitanjima da se bavi

14. hard disk po mom skromnom misljenju

15. Kako brt, komp je nov kao i sve KOMPONENTE

16. Nije napon, nisu komponente, do sistema je vrv

17. Probaj repair sa fleša na kom je win8 ili da ga bekapuješ, ako neće onda povadi sa sistemske particije šta imaš (on se restartuje ali kapiram da se upali jbg) i restart sistema, radiće.

Da je neki nagli pad napona ne bi se restartovao pretpostavljam nego bi se ugasio fazon u sekundi

18. Pa palo mi na pamet da svojeručno reinstaliram ceo sistem, al reko što bih to radio ako je neki drugi problem u pitanju

19. kad kažeš da se restartuje, jel stvarno pogasi programe i onako polako izlazi iz windowsa ili samo secne i ugasi struju, ovo što kaže coa

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.