U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zasto se grejes na klimu?
Isti sam problem imao duka i na kraju se ispostavi da nisam dobro podmazao maticnu plocu.. Dakle uzmi termalnu pastu moze se naci svuda nanesi i nekim ravnim cvrstim predmetom tipa komad stakla pritisni da se razlije po ploci i to je to
zato što nemam živaca za istovarivanje i skladištenje drva/peleta i loženje istog, što je osobina i ostatka kuće
Samo secne iznenada i bez najave
Aahahahah jebao je tutku ako tebe posluša za termalnu pastu
hahahah evo probaj i ovo armingovo rešenje, vidi ako ima negde pasta na veliko da se uzme, ne treba ti preko pola kile
ajde onda skini ovo
http://www.resplendence.com/download/whocrashedSetup.exe
i stisni analyze kad se upali i reci jel se javlja pri dnu izveštaj o skorašnjim krahovima
dukka - pijete, a meni je mukka
nisam ocekivao tako nubovski nacin grejanja od tebe al ok ne sudim ti ne znam celu pricu
pa upravo si čuo celu priču
Haha hvala arrmine, ali pokušavam sad sa aleksandarkg rešenjem, a onda ću da probam bukvalno sve ostalo, pa onda termalnu pastu xd
kulirate malo odmarate ispod klime zimi
Sudi sad 'ajde da te vidimo ČUJEŠ LI
E dukka vrlo su tanke šanse da će bekap to da opravi, mada ti je to najmanja jebada daa probaš jbg, repair možda ali ja sam mislio da se restartuje, ako kvrcne tako i KLJOKNE u sekundi, onda čak, pokajaću se što ovo izgovaram, može i arming biti u pravu
Mislim oko ovoga se generqlno jebem sad jer mi je sutra slava, pa bi valjalo uz piće pustiti na ripit album zeljko joksimović 2002 tako mi to ovde radimo, nadam se da razumete moju iznanadnu paniku
Pitanje za RK-a:
Kolika razlika u ceni grejanja na mesečnom nivou može biti između klime, ta peći i norveških radijatora imaš li predstavu pošto sam čuo da se baš razumeš u te stvari
Za papeta pitam
dukka, stavi win 10 na fleš i instaliraj da ne jurimo ko majmuni sad kvar ili faličan apdejt, viči ako treba pomoć, al s ovim si rešio sve probleme u narednih pola sata i spreman si za slavu
Da li je to album na kome se nalazi TELO VRETENO PETAK NA SUBOTU I DRSKA ŽENO PLAVA? Ako je tako razumemo u potpunosti
dukka, stavi win 10 na fleš i instaliraj da ne jurimo ko majmuni sad kvar ili faličan apdejt, viči ako treba pomoć, al s ovim si rešio sve probleme u narednih pola sata i spreman si za slavu
+++
Ajde videću malo kasnije, repair neki radim, za sada ide dobro, ako ne uspe, ništa, ujutru idem po pečenje i termalnu pastu