Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Radj hitno mi je ovo za muziku
Cujes li me
мислим да ти пише један подужи пост о том сајту па не може сад одмах да ти одговори али нисам баш сиг
E lose mislis momak
Da l je Sanitarni linkovao jebemu
руски онај сајт тражиш?
Ne znam da l je ruski
Daj da vidim
Ima narodna sva muzika nadjes i ima opcija da skines pjesmu jednim klikom i sa je pustis
па немам ја али ми се чини да је руски :D
Ok videcemo
https://vukajlija.com/forum/teme/71282-pitanje-za-radjard-kuplung?strana=16#post_3823641
Hahaha a nisam mislio da trazis ove slepacke uz telefon sto dobijes. I ja kontam da takvih nema dobrih a jeftinih ili mozda uopste nema dobrih ne znam da je neko kupio besne te ringla slusalice, uvek su in-ear.
Kosmajac mislis na spotifaj ili dizer ili na soulseek to su kacili po forumima, i za dizer je papet pitao?
Spot i dizer nisu
Ni treci nije
Nemam pojma o kom programu pričaš
Da nisi išao na vkontakte pretragu?
A do kurca
Nema veze mozda naidje tah sto je okacio
Ne znam jesi ga razumeo uopšte, Radj, nije program nego sajt. A jeste neko kačio, al nemam pojma ko ni gde
A jebem ti
Itunes
Ko je haker sasvim najveci haker na celom svetu