Pitanje za Radjard Kuplung

1. Radj hitno mi je ovo za muziku

2. мислим да ти пише један подужи пост о том сајту па не може сад одмах да ти одговори али нисам баш сиг

3. Da l je Sanitarni linkovao jebemu

4. руски онај сајт тражиш?

5. Ne znam da l je ruski
    Daj da vidim

6. Ima narodna sva muzika nadjes i ima opcija da skines pjesmu jednim klikom i sa je pustis

7. па немам ја али ми се чини да је руски :D

8. https://vukajlija.com/forum/teme/71282-pitanje-za-radjard-kuplung?strana=16#post_3823641

Hahaha a nisam mislio da trazis ove slepacke uz telefon sto dobijes. I ja kontam da takvih nema dobrih a jeftinih ili mozda uopste nema dobrih ne znam da je neko kupio besne te ringla slusalice, uvek su in-ear.

Kosmajac mislis na spotifaj ili dizer ili na soulseek to su kacili po forumima, i za dizer je papet pitao?

9. Nemam pojma o kom programu pričaš

10. Da nisi išao na vkontakte pretragu?

11. A do kurca
    Nema veze mozda naidje tah sto je okacio

12. Ne znam jesi ga razumeo uopšte, Radj, nije program nego sajt. A jeste neko kačio, al nemam pojma ko ni gde

13. Ko je haker sasvim najveci haker na celom svetu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.