Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šaomi = kineski Shomy ili naš Shomy kad ode u kinu da predaje engleski
Šalomi = naš Shomy kad se umota u šal odnosno Sha iz Ille kad ode u kafanu
Aahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahajajajajahahahahahahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahajahahahahahahahahahahahahahahhahahahajaajajajahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahajahahahahhahahahahahahahahahhhahah
Batke veruj mi da ovde ima još četiri reda smejanja nego nije moglo da stane sve jbg baš si izuo ovom pošalicom svaka čast
hahahah
fala lepo batice jednostavno mi je palo na pamet šta da ti kažem
hahahahah odlicne posalice
Jednostavno nalet inspiracije kapiram
da da to je bio trenutak ne očekujte mnogo od mene ovako
Nudi mi ćaća 2ha zemlje da radim sam bez njegove pomoći, smem li se upustiti u tako nešto
Bas me zanima sta ces da odlucis
ako umeš, a misliš da nećeš stići sam da odradiš dva hektara, onda se slobodno upusti u akciju, ta šta je dva hektara za jednog mladića u punoj snazi
ako je problem što ne umeš trenutno da uradiš sve sam, onda predlažem da otac pomogne još ovu sezonu
nadam se da sam pomogao
Rađarde, znam da je ovo tvoja tema, ali je l' bih smeo da se uključim?
Solidan savet brt
Ipak nema potrebe, drži rađard pod kontrolom.
Nego rađarde, je l' bi mi preporučio da kad završim faks na leto (nadam se), odjebem sve u kurac, zajmim se od strica i odem na dedovinu da čuvam 20 košnice pčela?
Ili da odem u Šangaj na 2-3 godine i namlatim neke pare, pa se vratim.
Zvezda - Keln 1 (2.00)
da li da stoniram uplatu od 100k?
Da
Spavao sam 3h noćas jer sam morao rano da se izdizam zbog obaveze. Sad bih da odremam da bi imo snage dizađem večeras, al neće san na oči. Kako da se udremam?
Сигуран сам да Рађард има јако добрих предлога, а у међувремену ипак пробај ово:
http://www.imdb.com/title/tt5013056/
Jel toliko sranje da ga morate po svim temama provlaciti?