Pitanje za Radjard Kuplung

1. Морао је неко да наследи чувени Драјв

2. Ide na skidanje odmah

3. Ja generalno volim sve od Nolana, ali dankirk još nisam gledao

4. Koga preferirate Flamance ili Valonce (Belgija)? Flamanci su germani a Valonci romeji za one koji ne znaju

5. Da nisi naglasio u zagradi da je belgija u pitanju niko ne bi znao

6. Romani valjda Romeji su bili stanovnici Vizantije i ne preferira nikoga vrv.

7. Nikad nisam bio u belgiji ali nemci su govna smrdljiva treba u nemačkoj zabiti po jednu radioaktivnu šipku na svaki metar kvadratni da ni maslačak nemož nikne naredne soma dine mamu im jebem

8. Da l vredi odraditi ovo?
    Ja sam Crnogorac hiljadu kolena unazad, al za nekog ko je mešanac je možda interesantno.

Koliko je ovo pouzdano autore Rajdard?

http://www.dnk.rs/Pra-poreklo

9. To imitiraju onaj američki sajt koji je tamo napravio bum pre tipa god dve, al ako ne želiš da saznaš da ti turčin silovo babu preporučujem da ignorance is bliss

Edit: rađard je

10. Al kolko je ta cela fora tačna. Lepo zvuči da sanzaš pretke i to al kolko je precizno?

11. To će već morati rađard. al jako zanimljiv sajt.

12. Ovo ja planiram da uradim do kraja meseca

13. Zanima me tacan izgovor tj akcentovanje reci mortadela? Mislim ja znam ali nemam argument dakle argument mi treba najtacnije opisano

14. Koliko se ja razumem u seks, KTM je krštena firma a ovo biciklo deluje utegnuto.
    Sad, ne piše ništa o opremi.
    https://www.kupujemprodajem.com/KTM-Mountainbike-54335957-oglas.htm#photoBig
    Vredi li ovo čemu, i vredi li tih para?

15. kako da sacuvam bukmarke negde na netu a da se kopiraju odjednom jer ih ima fazon 400,pomozite kiselijashi

16. Sta ti to znaci kiseljasi omalovazavas nekog ili

17. kiseljaši je igra rečima, tipa uzeo je sufiks reči vukajlijaši i dodao ga na pridev kiselo, od toga dobivši (vlastitu) imenicu kiseljaši, koja bi inače trebalo u tom slučaju da bude velikim slovom, Maestro.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.