Pitanje za Radjard Kuplung

1. није посебна валута него пола евра јбг још вам наштанцовали са штампарским грешкама

2. Vučete malo kompleska Skočko nemoj da se lažemo sad brate
    Al ok je to i Leskovčani ga imaju kod nas tipa svi oće u Bg itd

3. Pa dobro mozda je vase resenje bolje. Ostaje nejasno kako se niko vise nije setio toga. Mora da je resenje smislio isti lik koji je radio idejno resenje zastave bih

4. Fiksni kurs za evro aahahahahha sirotinjo jebena

5. e, Skočimiše, čujem stanodavci slabo primaju marke po Beogradu i Novom Sadu za rentu??

6. Stanodavci di su vaši vranci

7. Ja ne znam da l je iko ikad platio nesto tim markama ovde ozb

8. hahhah pa ne primaju ni dinare jebem ti sunce, zamisli 600 evra u dinarima jebem ti rate majku u pičku torba para, ideš po gradu kao korleone a imaš jebenu prosječnu platu

9. Gde je to prosečna plata 600 evra?

10. Svi koji su blizu granice primaju marke, čak u Rumi primaju marke, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Loznica, Šabac svi primaju marke bez problema al dinarima nećeš platiti ništa nigdje kod nas xD

11. platio ja u Trebinju u prodavnici flasu votke, flasu vinjaka, koka kolu i milka cokoladu

12. то је зато што су видјели да си људина

13. Brate oni u Trebinju dnevne novine dobijaju u 4 popodne, njima još nije javljeno da je dinar govno

14. ахахахахахаххааххахахахахахахахаха

15. скочко скочко каро каро

16. Ja platio dinarima u Višegradu najbolje jebene ćevape, čak su mi dva ispala iz lepinje i uvaljala se u blato, pojeo sam i njih boli me kurac

17. 1. bosansku zastavu izmislio španac, niđe veze
    2. jeste primetili da sve nezakonito proglašene i otcepljene zemlje imaju kombinaciju plave bele i žute u zastavi - kosovo, bosna, ukrajina, tokelau (neki novozelandski separatisti fazon) itd hehehe

18. švedska nema belu xD
    dobro nisu sad baš sve 100% brt, al pogle samo ove nabrojane