Pa dobro mozda je vase resenje bolje. Ostaje nejasno kako se niko vise nije setio toga. Mora da je resenje smislio isti lik koji je radio idejno resenje zastave bih
hahhah pa ne primaju ni dinare jebem ti sunce, zamisli 600 evra u dinarima jebem ti rate majku u pičku torba para, ideš po gradu kao korleone a imaš jebenu prosječnu platu
Svi koji su blizu granice primaju marke, čak u Rumi primaju marke, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Loznica, Šabac svi primaju marke bez problema al dinarima nećeš platiti ništa nigdje kod nas xD
1. bosansku zastavu izmislio španac, niđe veze
2. jeste primetili da sve nezakonito proglašene i otcepljene zemlje imaju kombinaciju plave bele i žute u zastavi - kosovo, bosna, ukrajina, tokelau (neki novozelandski separatisti fazon) itd hehehe
није посебна валута него пола евра јбг још вам наштанцовали са штампарским грешкама
Vučete malo kompleska Skočko nemoj da se lažemo sad brate
Al ok je to i Leskovčani ga imaju kod nas tipa svi oće u Bg itd
Pa dobro mozda je vase resenje bolje. Ostaje nejasno kako se niko vise nije setio toga. Mora da je resenje smislio isti lik koji je radio idejno resenje zastave bih
Fiksni kurs za evro aahahahahha sirotinjo jebena
https://www.youtube.com/watch?v=4HyyNpWFjg8
e, Skočimiše, čujem stanodavci slabo primaju marke po Beogradu i Novom Sadu za rentu??
Stanodavci di su vaši vranci
Ja ne znam da l je iko ikad platio nesto tim markama ovde ozb
hahhah pa ne primaju ni dinare jebem ti sunce, zamisli 600 evra u dinarima jebem ti rate majku u pičku torba para, ideš po gradu kao korleone a imaš jebenu prosječnu platu
Gde je to prosečna plata 600 evra?
Svi koji su blizu granice primaju marke, čak u Rumi primaju marke, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Loznica, Šabac svi primaju marke bez problema al dinarima nećeš platiti ništa nigdje kod nas xD
platio ja u Trebinju u prodavnici flasu votke, flasu vinjaka, koka kolu i milka cokoladu
то је зато што су видјели да си људина
Brate oni u Trebinju dnevne novine dobijaju u 4 popodne, njima još nije javljeno da je dinar govno
ахахахахахаххааххахахахахахахахаха
скочко скочко каро каро
Ja platio dinarima u Višegradu najbolje jebene ćevape, čak su mi dva ispala iz lepinje i uvaljala se u blato, pojeo sam i njih boli me kurac
1. bosansku zastavu izmislio španac, niđe veze
2. jeste primetili da sve nezakonito proglašene i otcepljene zemlje imaju kombinaciju plave bele i žute u zastavi - kosovo, bosna, ukrajina, tokelau (neki novozelandski separatisti fazon) itd hehehe
Švedska?
švedska nema belu xD
dobro nisu sad baš sve 100% brt, al pogle samo ove nabrojane