Prijava

Daj neka napravi neko sajt gde se svi zovu bohor i smeju se izijemu, psuju jedni druge i kunu se u Hilandar, jebu maloletne osobe i hvale se sto imaju mercedesa.

Pa da pokazujemo svetu ko su i sta su srbi. Ne smeju nam se dovoljno i gade a i meni bi smesno bilo bas onako bas bas i gadno, dosadno je ovako.

FUN FACT : I dalje imam shuljeve od pre tri godine one ako se neko seca, seca se marko cao

I jos jedno pitanje.

Kad vas je poslednji put zaustavio spektor uz povik momak?

koliko si bombas da navijas za partizan

Бохор бохор бохорлија немој дизат грају пара има хаџија и за ситну рајуу

odjebi sa tim bosanskim sranjima

hahahah koliko sam se upisao kad sam spijunirao ombreov profil na fejzbuku i gledao slike i tako na svakoj trecoj slici komentari od keve tipa lepi moj najlepsi, a on u komentarima redovno pise komente tipa al bi karao neku bicarku i tako nesto, karikiram sad:
neki lik: ombreeee al si navaren ovdeee hahah al si se izdobijao
ombretova keva: lepi mojjj sin dusaa mamina
ombre: hahah jesam se izdrogirao to vece, al bar sam lizao picku onoj biljani
ombre: hvala mamy ;)

Mogli ste to da rešite u 4 pevetea a ne ovako. Šta je razlog vašem animozitetu prema Bohoru, osim jebanja maloletnica, to kapiram, baš jako ne volim da jebem maloletnice da ih danima lažem porukama da ih obasipam pažnjom i poklonima odajem utisak snažnog utočišta iz ludila hormona pubertetskog doba pa da je posle vozim u mrak gde je pipipam dok ne poludi i pristane da se jebe jer me voli a onda kad je jebem dok vrišti u bolovima ili pljuje spermu da joj saspem istinu u lice da je glupača koja ne zna ni da se jebe a kamoli da će napraviti nešto sa smerom mašinski tehničar za kompjutesko konstruktovanje od svog života da sam samo prvi koji će je razvaljivati od kurca na foru dok se ne smiri na igli, rođaku sa sela ili sa kopiletom malim ogavnim
P.s. mislo sam da boh ima benvea sa titanijumskim felnama, izgleda da sam se prevario.

Odlična tema ubr