kosmopoliza

1. Boksere zar te nije ni malo sramota što si melini namestio ban?
    I još mi melina kaže da je tražila ban ranije i da to nema nikakve veze sa ovim banom od 30 dana. Tako mi je napisala pa ti njoj objasni što je banovana.

2. Cao macko ja sam rastko sa pala totalno si moderna majkemi

3. DA BOHORE OBJASNI MELINI AJDE

4. Jer rodila paprika u Bečmenu?

5. Verujem da ti je u toj vukojebini poljoprivreda vau

6. rasni, pozdravi melinu i kaži joj da promeni lozinku. ako se sa tog naloga opet ti pojaviš, ako ona opet potvrdi da si ti, za nalog toma smor ide trajni ban.

7. Sto je dobila ban? Ne moze biti spem foruma to je prva tema otvorena sa njenog naloga tako da nije spem.
    Namestio joj ban a pravio se fin u inboks.

8. Puši li se kurac? Pravi li se sarma? Kako majke?

9. Svega sem sarme mili, to me najvise boli

10. JESAM TI REKAO DA NECU VISE ULAZITI I DA JE ODBANUJES.
    Ja znači više nikad neću ići na njen nalog. Samo mi je preglupo jer je dobila ban ni kriva ni dužna nevezano za raniji sopstveni koji je ona tražila.

11. jel se ona buni sto je nalog banovan? jel se ljuti što si i njoj zajebo nalog?

12. Melina nije nista kriva ja sam otvorio temu o pranju babe.

13. Eto. Ispišam ti se u sarmu Kosmopolita. I tebi i onima kojima daš pičke da ti pohvale sarmu.

14. Slusaj kosmopolita ne ljuti se na mene nego na tebw i boksera koji joj je i namestio ban.

15. Ko je jebe kad je debilu dala nalog

16. nije joj boh namestio ban nego ti, mešaš babe i žabe

17. Jel sam joj lepo skresao?

18. Nisam ti ja poslao poruku da sam ja na nalogu i da je banuješ. Priznaj da imaš takvu poruku/pvt od boksera.

19. I koji ti je problem sad trenutno da je odbanujes kad sam rekao da sam ovde na ovom nalogu i da ne ulazim na njen vise?

20. naravno da imam, ja sam mu rekla da je pita ko je na njenom nalogu i tako jasno pitanje je dobila. ako daje tebi lozinku da useravaš nalog, onda taj nalog treba biti banovan.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.