kosmopoliza

1. Nece je nikad odbanovati hahahahaa

2. HAHAHAHA
    R A S T K O
    A
    S
    T
    K
    O

3. Ladno uvažavate pojave tipa Kosmopolita. Beda. Somalija.

4. Ahahahah pa onda joj nisam ja namestio ban nego on. On joj je čak rekaoni da bi je banovao samo zato što je dobra samnom.
    Dodaj tih 30 dana na onu 2050. Ja sam otvorio temu.

5. Bušido ti esi dobar to reci mi?

6. Rasni ajd pali smaraš razgovaramo ovde

7. rasni, da je melina rekla da je ona otvorila temu i da ona koristi svoj nalog ne bi bilo bana.
    nego se ladno ograđuje od tebe ko da si kužan

8. Uh što smo dobri drugovi, baš smo dobri drugovi :DDD joj što smo dobri xDDD
    Ajde kosmo rebni joj 30 dana najmanje :D

9. Dobar, dobar. Idem sada da primim lek

10. kako ste dosadni pička vam materina

11. boli me uvo što ste drugovi, ne možeš ljudima da zloupotrebljavaš naloge i nameštaš im ban.

12. Ahahahah znači priznaješ da imaš kompleks samo od mene. Nebitno to.
    Ona vam i nikad nije rekla da sam ja na nalogu. Nego uopšte nije bilo teško provaliti ko je otvorio onakvu temu.

13. rekla je, stidi se tebe

14. Hahaha trajnovan se ko pička ulogovao i otworin temu banovan
    Komplexi hahaha

15. R A S T K O
    A
    S
    T
    K
    O

16. Zna se ko ti je poslao poruku i namestio ban melini. Sama si priznala. Ja u bilo kojem trenutku da dobijem poruku nemoj vise ulaziti nikad ne bi ušao ni na cokulu ni na melinu ni na ostale.
    Na Javiov glavni nalog nikad nisam usao a imao sam sifru neka 4 meseca. Zavisnika si mu ti trajnovala, a ne bi ulazio ni na njega.

17. svaki put kad pročitam trajnovala dobijem nagon da koljem onog ko je smislio tu reč

18. zavisnika sam ti ja i dala pizda ti materina

19. i stratimira sam ti ja dala i sjebo si čoveku i taj nalog

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.