kosmopoliza

1. I sve se ovo dešava na temi Kosmopoliza.
    Kosma se rukovodi izrekom: Svaka reklamanje dobra!

2. pezos, ja ne mislim ponovo da se zenim, samo primecujem

3. Koliko tovarenja... Uzivam u ovoj temi :)

4. Meni sjajno kako i dalje ne gubi dostojanstvo i drzi glavu visoko podignutu TAKO JE ZENO NIJE ON BOLJI OD TEBE SAMO ZATO STO SI ZENSKO I NE UMES DA BRISES CMARULJU

5. tako brate, tovarite mene malo, ostavite usrano dete na miru, ako nesto mogu da podnesem to je podjebavanje lika koga ne jebe ni zensko sa usranim dupetom, ahahaha

6. ahahahahahaahhaahaha

Ž A K
    A-A
    K----K

7. Ako tema za smenu kosmopolite i moj odban podize ovoliko prasine sta mislite sta bi bilo da se ja odbanujem.

8. obrisi usta pre nego sto pogledas moje dupe
    mislim stvaaaarno neki ljudi mnogo vise seru na usta nego na dupe jeee-.-
    moje dupe moj zivot alo

9. genije, samo nesto da ti kazem, najljomberskija stvar na svetu koju mozes uraditi je javno prozivati zensko koje si jebo

10. Pustite čoveka, sam je priznao da je bestidnik.

11. Jeste, priznao je. I to sto je bestidnik je njegov izbor i njegova stvar tako da odjebite od moralisanja mu. Tomdrile daj jos, jel grokce dok se jebe? Cuo sam i da su joj bradavice, da tako kazem, anemicne?

12. Ucviljeni diktator
    I sve se ovo dešava na temi Kosmopoliza.
    Kosma se rukovodi izrekom: Svaka reklamanje dobra!

da bre, plusirajte mi definicije

13. majmune siptarski, pricaj tako o albankama, ne o srpskinjama, ahahahaha

14. koliko puta ti je povratila na kurac?

15. А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер.

Ja moram da se osvrnem na ovaj deo: tomdrile ne budi sisa, sta ima veze sto je drolja? Ja drolje i kurve volim cenim i postujem i definicije sam im posvecivao a i ovako u rl im uvek drzim stranu. Tomo da znas da te za ovo nikad ne bih prozivao osim mozda ovo sa slinama ali ajde sad da ne cepidlacim.

16. Расни јбт који ти је курац неки се овде залажу да се одбанујеш, а ти постављаш сируп од јагорчевине и причаш о временској прогнози. Ђе је онај стари расни? Запитај се.

17. A kažu da kad ovi ćutljivi progovore, bude tu svega..nakupilo se čo'eku jbg.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.