Meni sjajno kako i dalje ne gubi dostojanstvo i drzi glavu visoko podignutu TAKO JE ZENO NIJE ON BOLJI OD TEBE SAMO ZATO STO SI ZENSKO I NE UMES DA BRISES CMARULJU
tako brate, tovarite mene malo, ostavite usrano dete na miru, ako nesto mogu da podnesem to je podjebavanje lika koga ne jebe ni zensko sa usranim dupetom, ahahaha
Jeste, priznao je. I to sto je bestidnik je njegov izbor i njegova stvar tako da odjebite od moralisanja mu. Tomdrile daj jos, jel grokce dok se jebe? Cuo sam i da su joj bradavice, da tako kazem, anemicne?
А и могла би да одеш код гинеколога, на папа тесту ти ништа не прикаже, чим те је питао "Госпоџо дали чули за куртоне сте, брт", онај сиратски секрет што лучиш не мирише на добро, надам се да ми ниси пренијела неку болешчину, и сљедећи пут када некоме будеш онанисала, опери руке, није љепо да чоек нађе твоју слину на сопственом курцу, драга моја Пуслице, љубави моја једина, волим те 4евер.
Ja moram da se osvrnem na ovaj deo: tomdrile ne budi sisa, sta ima veze sto je drolja? Ja drolje i kurve volim cenim i postujem i definicije sam im posvecivao a i ovako u rl im uvek drzim stranu. Tomo da znas da te za ovo nikad ne bih prozivao osim mozda ovo sa slinama ali ajde sad da ne cepidlacim.
Расни јбт који ти је курац неки се овде залажу да се одбанујеш, а ти постављаш сируп од јагорчевине и причаш о временској прогнози. Ђе је онај стари расни? Запитај се.
I sve se ovo dešava na temi Kosmopoliza.
Kosma se rukovodi izrekom: Svaka reklamanje dobra!
pezos, ja ne mislim ponovo da se zenim, samo primecujem
Koliko tovarenja... Uzivam u ovoj temi :)
http://www.lekovitocarstvo.rs/Picture/13/png/Sta-je-ZAK-sirup-i-cemu-je-namenjen-.png
Meni sjajno kako i dalje ne gubi dostojanstvo i drzi glavu visoko podignutu TAKO JE ZENO NIJE ON BOLJI OD TEBE SAMO ZATO STO SI ZENSKO I NE UMES DA BRISES CMARULJU
tako brate, tovarite mene malo, ostavite usrano dete na miru, ako nesto mogu da podnesem to je podjebavanje lika koga ne jebe ni zensko sa usranim dupetom, ahahaha
ahahahahahaahhaahaha
Ž A K
A-A
K----K
Ako tema za smenu kosmopolite i moj odban podize ovoliko prasine sta mislite sta bi bilo da se ja odbanujem.
obrisi usta pre nego sto pogledas moje dupe
mislim stvaaaarno neki ljudi mnogo vise seru na usta nego na dupe jeee-.-
moje dupe moj zivot alo
Pustite čoveka, sam je priznao da je bestidnik.
Jeste, priznao je. I to sto je bestidnik je njegov izbor i njegova stvar tako da odjebite od moralisanja mu. Tomdrile daj jos, jel grokce dok se jebe? Cuo sam i da su joj bradavice, da tako kazem, anemicne?
I sve se ovo dešava na temi Kosmopoliza.
Kosma se rukovodi izrekom: Svaka reklamanje dobra!
da bre, plusirajte mi definicije
majmune siptarski, pricaj tako o albankama, ne o srpskinjama, ahahahaha
koliko puta ti je povratila na kurac?
Lol om
Ja moram da se osvrnem na ovaj deo: tomdrile ne budi sisa, sta ima veze sto je drolja? Ja drolje i kurve volim cenim i postujem i definicije sam im posvecivao a i ovako u rl im uvek drzim stranu. Tomo da znas da te za ovo nikad ne bih prozivao osim mozda ovo sa slinama ali ajde sad da ne cepidlacim.
http://efukt.com/21049_It's_Only_Smellz.html
Расни јбт који ти је курац неки се овде залажу да се одбанујеш, а ти постављаш сируп од јагорчевине и причаш о временској прогнози. Ђе је онај стари расни? Запитај се.
A kažu da kad ovi ćutljivi progovore, bude tu svega..nakupilo se čo'eku jbg.