kosmopoliza

1. Brate vidiš da je tema usrana. Borim se ja i dalje ali ovde su nemogući uslovi.

2. Inače dobra prozivka, možda je onaj editovani deo višak, štaznam.

3. Od viska glava ne boli cilmase...

4. А схватам те донекле, такав земан дошо.
    Али си у једно посту подржао бомбаса, то је стварно за сваку осуду.

5. Eee moj Rasni, na niske si grane spao. Samo mene imaš muda da prozivaš, valjda zato što misliš da ne mogu da ti nadujem pičku. Nebitan si drugar :) A i varaš se. Ako oš da se bijemo, ne pada mi teško da te kvalitetno userem jednu partiju. Znaš ja sam malo priglup pošto sam daun pa ne umem ovako verbalno da te userem kao Tomdril, njemu je to struka.
    Mi nindža kornjače smo u čekaonici i ne planiramo da izlazimo, znaš gde da me nadješ. A imaš i moj fejzbuk, pošalji vreme i mesto ako si oran. poyy

6. Samo je tebe nazvala daunom na čwtu kad je poručila. Ja preneo ,,u istu recenicu sa daunima,, tom ponislio njega pominjala i tako nastade post onaj.

7. tomidrile izvini se dami, nije tebe bila prozvala

8. Praktično ja sam izazvao onaj post haahah

9. To se sad pere kao nije na njega mislila da ne bi otkrio ko zna kakve jos gadosti

10. I ladno se picke toma i tomd sad tajno napusavaju auuu koja ste govna neko figurativno a neko bukvalno

11. Jel moze neko da linkuje ili preprica jogurtovo prozivanje aurore

12. je l hoce neko kod mene da ga operem?

13. HAHAHAHAHAHAH procitao sam prva dva reda i gusim se u suzama u punom busu

14. Bane vidi onu temu za jadanje jebo te toma smor

15. Pa ne znam, ja kad sam jebao tomu meni bilo skroz ok, nzm sta ovaj prica.

16. XD

Маестро ♦
    Pa ne znam, ja kad sam jebao tomu meni bilo skroz ok, nzm sta ovaj prica.
    http://volimpodgoricu.me/wp-content/uploads/2016/03/tomislav-nikolic-1392505745-446153.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.