Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://image.prntscr.com/image/c0963cc97b0943979ad4ebcd99b39360.png
е с т е т и ч е с к и
šta se desi preko noći ccc...
nije me bilo podosta, šta sam propustio?
rasni bohor i kosmopolita su jedna te ista osoba
slusa dobrog donatora sajta, ne jebaca, cekam demant
Ђото укратко:
-Косма неће да одбанује расног
-Бохор каже да се одбанује расни
-Косма одбановала расног
-Бомбас говно
ето, убеђујемо космо три дана да одбанује расног и ни милиметар неће да одступи и улети бохор са коментаром и одбанова га одмах. сад му расни дугује бар пиво.
а наслов теме остаде највећа мистерија...
Daj Bože da se Srbi slože.
pa to je ono sto sam bio rekao, slusa njega sta god da joj kaze jer joj povremeno uleti sa nekim slatkorecivim komplimentima tipa nije ti koza jos uvek previseca na butinama bas si wepa bebo, najlepsa si na sajtu....i onda se ona oseti kao neka devojcica i zarad tih komplimenata ga slusa kao robinja
znaci 50 ljudi joj govori da ne smara nego da ga odbanuje ona igra neku kontru kao nema sanse oce da mi ubije dete, i onda se pojavi Nesho i odluci da je bilo dosta banovanja i onako seretski kaze okej okej ajde odbanuj ga sad naucio je lekciju i to je to hahah
Kosmopolita je zapravo djevojčica, ne treba kao. Drži se opasno.
<3
Kosmopolita je zapravo djevojčica, ne treba kao. Drži se opasno.
Ovo mogu i ja da potvrdim, +1
Kapirate kao jebao sam je
Ok.
Uh
Opa, odbanovan Rasni. Svaka čast, Kosmopolita.
Najbolji potez tokom modovanja.
Kosmopolita je dobar moderator i to je istina
Ako je toliko dobra što mi nije odabrala nešto, neki poster možda aa hmmm??! Što se o tome ne pokrene neka tema aa hmmm??!
Đes Pani