Jednom je neki nemački kajzer, ne znam koji, u 19. veku, bio suočen sa protestima naroda zbog toga što nisu smeli da puše u zoološkom vrtu. I onda je on rekao: Menjam zakon, neka puši moj narod u zoološkom vrtu! I zabrana je ukinuta. E, posle nekog vremena, taj narod se skupio i više nije tražio da puši u zoološkom vrtu, već je vikao: Dole Kajzer! Ne znam kako se to završilo, ne znam ni da li je priča istinita, ali podseća me na nešto.
Valdemar hoće da kaže da nije problem što je Kosmopolita odbanovala Rasnija na zahtev jednog dela članstva, ali onog momenta kad bude dopustila da se puši u zoološkom vrtu, njenom moderisanju će biti kraj...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ау брате
Neprijatno mi je.
Па у складу са темом. Ништа горе него кад те ујутру пробуди ова песма на радију.
Puki.
де је онај сајт што сте качили за гласање да се изгласа ко је већа беда расни или космополита
Nereseno
хаха овој бохор рекао да га одбанује и она одма сунце ти јебем јел је толико добро јебеш бохоре па те слуша све
A zato si ti odabirao Bohoru dok si bio mod Mare. Xd
нисам му одабирао зато ме узео на зуб после
Jeboteee ovo mi je bio 7. trajni ban.
Ovaj najgori bio.
Mislim da sam jedini sa ceta koji marku nije trazio neki odabir haha
Edit: od onih koji su pisali tada, da se ogradim
U 2. minutu svog modovanja me trajnovao. Sreća pa tiranija nije potrajala.
Sećam se kad je Mare umodovan, ja uđem u čekaonicu a neko od njih piše "LJUDI, MAJMUN UŠAO U TENAK" hahahahah
Samo da čestitam na izvojevanoj pobedi gdinu Rasnom, bog pazi čak i na mesta koja je civilizacija davno zaboravila
Preljepi ste.
Jednom je neki nemački kajzer, ne znam koji, u 19. veku, bio suočen sa protestima naroda zbog toga što nisu smeli da puše u zoološkom vrtu. I onda je on rekao: Menjam zakon, neka puši moj narod u zoološkom vrtu! I zabrana je ukinuta. E, posle nekog vremena, taj narod se skupio i više nije tražio da puši u zoološkom vrtu, već je vikao: Dole Kajzer! Ne znam kako se to završilo, ne znam ni da li je priča istinita, ali podseća me na nešto.
da nisi ubrao negu gljivu ludaru,a vald xd
Valdemar hoće da kaže da nije problem što je Kosmopolita odbanovala Rasnija na zahtev jednog dela članstva, ali onog momenta kad bude dopustila da se puši u zoološkom vrtu, njenom moderisanju će biti kraj...
Hahahahaahha