PVT-ovi podrske za Tulumov zub

1. моли бога да тамо на зимовању не поломи ногу на скијама... :)

2. pa kako da ne smeta:(
    noćima ne mogu da spavam

3. Zene...
    Smeta im kad izvadis, smeta kad ne izvadis.

4. тулуме ош да ти га ја избијем? :)

5. И шта би Тулуме? Је л' га извади? Прошло је три дана!
    У сваком случају, имаш моју безрезервну подршку ако тек треба да се вади.

6. Tulume uz tebe smo! Izdrži! ;)

7. Ma nisam, mislio sam da cu nego nikako ova zubarka da se vrati sa tog zimovanja. Rek'o bih joj svasta da mi nije tetka i da mi nece uraditi za dzabe. :)))) Za koji dan valjda, jebes mu mater. Ne boli me vise uglavnom, bolelo me samo jedan dan. Pio sam i neke antibiotike da ne dodje do upale. Preporucivali su mi i anelgetike protiv bolova, al' to je za picke. :)))

Od sutra, ne pijem vise ni te antibiotike, pa mogu da rokam pivo. Kickass!

8. i sta bi? da ja ipak zovem vma?

9. Eeee, izvadio sam danas. Tj. nisam ja nego nadlezni za to. Jes' veliki, jeb'o mater. I nije neki osecaj...

10. е нек си га извадио, и било је време:)
    ај сад закључавајте ово, нећу више да бринем

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.