Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Особа А: Alo bre gde su posteri??? Pobicu vas sve
Тилмо: Како сте такве нубине.. Само промениш реч на линку дефиниције у постери. Ја ево управо гледам постере из времена кад је Де Гол ушао у Париз, смешни су.
Ovo sa Persijem je suvo zlato.
Тилмо кад ће поставиш онај рецепт за чорбу од тираносаурусових костију што си правио
https://i.imgur.com/u6zqRTy.jpg
Sta se desilo sa tuzbom zna li neko?
Da ozivimo malo temu
Ako ćeš da oživljavaš, popuni ove kometare koje si obrisao od sramote lol
https://vukajlija.com/forum/teme/72648-istina-o-tarzaniji-ako-nekog-boli-kurac?strana=1
uuu ima kopiranih komentara, ovo je blago prskajućeg zapate.
можете ли да замислите који ја гнев осећам, да кренемо од новца, што сам покраден а писао сам 6 година. друго, она епизода са пинком, треће те антисрпске ствари, ризикујем да звучим мало патетично и кринџи, али мени је прадеда четнички војвода, а овамо текстови како требамо примити више миграната. али крив сам јебига, у почетку сам се био полакомио због пичака (капало је тада, јебига), после обећања о неком новцу, а и пасиван сам био, мој задатак је био штанцај текстове о дејтовима и ћути си. и ове инсајд информације не знам шта су чекале до сад у мени да буду избачене.
ЈЕБЕМ ИМ БРЕ МАЈКУ
Kad se već zove po meni, ovo će biti moj blog rođaci.
можете ли да замислите који ја гнев осећам
Ma nije to ništa, znate li šta se meni desilo...
Šeki apruvz
ризикујем да звучим мало патетично и кринџи, али мени је прадеда четнички војвода
Hahaha pa brt jeste bio vojvoda šta da radim jbt :)
Nego nemoj ja da talasam previse, će pošalje Tilmać PEĐU SLINČU
šta se plašiš, ti si cinkaroš pandurima.
Hahaha kako si iz OVOGA zakljucio da sam cinkaroš pandurima
Brat otvorio si temu da prozivas tarzaniju gde su ljudi sa kojima si radio.
I onda na vukajliji ladno pricas kako se neki lik drogira i krade pare za drogu.
Svejedno što su te najurili kao govno, ovo nisi smeo da pišeš iz očaja i osvete.
Ne radi se to tako druže.
Pa dobro stoji al kako je to CINKARENJE policiji, misliš da neko može na sudu ovo da iskoristi lolo
Ne može na sudu, samo ukazujem da si pička ljigava. To stoji u tekstu.