Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Na maturi sam mirisao na Vuka Jeremića.
Upravo sam ovo izmislio
Ko je ovaj genije inače?
Vuče na rin/bazzi/đoto/rasniiostali ekipu.
Dokle više?
Inače ne znam na koga poznatog bi mirisao, verovatno na onog što miriše na nešto što bi se odmah zaboravilo jer je potpuno nebitno.
Ako je Pazl moram da se upisem, covek je proveo vise vremena baveci se sa mnom nego partnerkom koje neeeeeemaaaaa
Mirisem
apropo toga:
http://www.dead-philosophers.com/?p=386
Trenutno mirišem na Eržebet Batori, siguran sam
Na Frenka Lamparda
culo mirisi najnebitnije culo hahah da ga izgubis skoro da bi te i boleo kurac,a za vid i sluh bi bio prekanal
Na Ninu Seničar i Marinu Tadić. Šta ću kad se kupaju u parfemu.
mirisem kao carli sin uvek i svuda osim kad smrdim bas dosta
Na Džonija Depa.
Na pičku Rade Manojlović.
mozda i na kurac mirises
Mirishim na klinta istvuda
mirišem na mikicu nosonju
Na Gabanu iz Dolčea i Gabane
Miriše mi dan na Pakoraban
na draganu katic
Mirišem na Nebojšu Glogovca
Po avataru ne bi se reklo.
Миришем на Бата Ђошу углавном.