Borba kalendara

1. Skocimise jel ti nisi jevrej?

2. убићу те говно мало босанско

3. Aj na adi 4. januara sam u bgu.

4. Sano bih došao da vidim da li bi pokušao da tučeš nekoga u rl zbog vukajlije.

5. Opa, Rasni ponudio datum i mesto.

Ovo je već nešto konkretno.

6. marko bi te zagrlio samo i rekao da ti jebe mater

7. Ja bi ombreta zagrlio i pomilkio bradu ako se nije obrijao samo kazem eto

8. Rasni

Aj na adi 4. januara sam u bgu.

Po kom kalendaru?

Nećemo da dozvolimo da nam se opet desi Trošarina, Markan dođe 4. u Beograd, a ti i dalje na Palama i u 2016. godini.

9. Pun sam predrasuda jbg, zaista ne znam odakle mi toliko gadjenje prema rep muzici, valjda sam proveo u Africi duze vremena i znam otprilike za sta su sposobni, odnosno znam da nizasta nisu sposobni pa valjda kapiram mora da je i taj rep sama parodija necega.
    A slusam gitaru jbg. Mislim mora da ima gitaru. Mislim da konacno mogu da kazem da mi je pank omiljen, ali bilo je perioda kad sam slusao Pearl Jam recimo danima... i grandz uopste, generalno se vodila borba izmedju grandza i panka, pank je pobedio nokautom u poslednjoj rundi.

Tek sad videh post. Razumem da ne volis rep ipak si premator da bi ga kapirao. Samo mi je debilno da pises latentno rasisticke postove o crncima I njihovoj muzici a onda kazes kako volis gitaru. Malo je stvari sigurno, nesumnjivo, I ne podlozno diskusiji jedna od njih je ko je najbolji gitarista ikad. Jos je Elvis ceo svoj stil ukrao od crnih muzicara tog doba a njegov uticaj je nemerljiv npr. naslovnica London callinga je direktan omaz Elvisu.

10. Šta je debeli sad ćutiš kao pička

11. julijanski kalendar maj gerijem ubi gregorijanski kalendar

12. Samo mi je debilno da pises latentno rasisticke postove o crncima I njihovoj muzici a onda kazes kako volis gitaru.

Ajoj, mislim da zelis reci kako su crnci najbolji gitaristi. Odjavljujem se.

13. Pa ono tijesno je bas kad je rijec o gitari... mozda mozes reci da ima vise bijelaca koji se izdrkavaju na dzitri u okviru nekih tehnickih pravaca u metalu ali u 90% slucajeva to je klasicno izdrkavanje (npr Malmstin)... pogledaj npr Petrucija iz DT-a on je mozda i najbolji gitarista dansnjice ali se ne izdrkava uopste.. ne prodaje muziku na taj nacin jer to je bas za snobove pristup... slicno i sa Romeom iz Symphony X-a, brutalac ali gleda da isprati bend a ne da iscima 20 minuta solaze po albumu... Nije sve u tome koliko brzo mozes da sredujes po dzitri... a uostalom crnja nema toliko u pravcima koji to zahtjevaju

kad je rijec o basu doduse, tu su crnci neprikosnoveni, mada ima naravno i odlicnih bijelih basista... ali fazon pitaj prosjecnog basistu koji nije metalika sugava od 16 godina ko miu je idol i u 90% slucajeva ce biti neki fanki crnja

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.