Borba kalendara

1. Јебем ти, сад видим да је убачено да може и ћирилицом да се цитира, а раније није могло. Од сад само ћирилица. А ти не псуј мајке, грех је пред Богом, а ако би ми то урадио уживо, добио би по пичци.

2. Razlog za latinicu na netu je isti kod 70% ljudi barem.
    Nema srpske ćirilice već samo makedonska na samsungovoj tastaturi.

3. Valdemar siguran sam da nije tebi rekao. A i prebio bi te ko vola xd

4. Nema srpske ćirilice već samo makedonska na samsungovoj tastaturi.

Инсталирај Гуглову тастатуру, има и кинески ако хоћеш, још и онај фазон свајп да не мораш да куцаш слова, него вучеш прстом и реч се сама испише.

5. Valdemar siguran sam da nije tebi rekao. A i prebio bi te ko vola xd

Није увек ствар ко је јачи, некад је ствар и ко је увређенији. Али добро, параноја, вероватно није мени рекао.

6. Извињавам се ако сам био непристојан. Мало сам пијан.

7. Valdemar

Инсталирај Гуглову тастатуру, има и кинески ако хоћеш, још и онај фазон свајп да не мораш да куцаш слова, него вучеш прстом и реч се сама испише.

Имао сам до јаја ћириличну тастатуру на старом фону, сад имам нови и бољи а нема ћирилична тастатура... тј. има али мораш да држиш дуго слово да би исписао.. што јако смара...али чекам апдејт тастатуре ускоро па ћемо видјети, можда су поправили то

8. није теби упућено валдемаре, убацио си се ни крив ни дужан и примио метак

9. извињавам се, пријатељу

10. Ево овде, рецимо, не знам да ли ће да ради код тебе, код мене ради на Сонију и Асусу као песма.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=klye.plugin.sr&hl=en

11. Хаха, Валдемаре, то сам и ја био трипов'о првих пар месеци да цитат-татиц не функционише на ћирилици, па ми неко рек'о да може.

12. извињавам се, пријатељу

Данас ми трећи дан славе, а још први сам хтео неког да бијем, а данас сам морао и да радим и да пијем, и нисам баш свој, тако да, опрости ти.

13. Pa ako ste pravoslavci ortodoksni, tri prsta, krst pravoslavni, filiokve i tako to, što onda ne pišete ćirilicom isključivo (Granjka izuzet, on piše).

Ja ne kucam cirilicom iz dva razloga.
    Prvo, jer sam kapitalna lencuga koja i latinicu koristi osisanu.
    Drugo, kad iskucam nesto na cirilici, izgleda mi kao da ga nisam ja napisao nego npr. Granjka.
    Ali, u pravu si. Potrudicu se da predjem na cirilicu.

14. Мени је гуглова моћна, ваљда навика јебем ли га, само да ми ради ћирилица нормално, а не да морам да држим 2 секунда док ми откуца слово

15. Kosovac zauzeto
    Jebo ti sipi mater

Шиптарчино глибава, мајку ти нисам спомињао, али ако ћемо тако - моју је можда шипи јебао, али твоју не само да је јебао, него је и даље јебе. Плус све женско што ти се за кваку ваћа. И то за 20 евра, по комаду. Али - ђутуре. Пријатно.

16. Ма иди свајп фазон, кад се навикнеш много је добро.

Drugo, kad iskucam nesto na cirilici, izgleda mi kao da ga nisam ja napisao nego npr. Granjka.

Хаххаха, нешто данас нисам весео, али на ово сам морао да се насмејем.

17. Ja skino neku jbg prva se pojavila na pleju ali sitno jebo ga ko ga smislio i sa ovom cesto kucam gluposti ali sa onom mu jebem kevu. Zato i osisanu furam sto kaze zulu kad ubacim jos slova jos smanji ovo govance a palcevi mi kao da sam drvoseca a ne magistar ekonomije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.