Prijava

http://i.imgur.com/7scbdfIh.jpg

Prvo, izvinjavam se što nije rađeno u nekom kompjuterskom programu... komp mi je trenutno u kvaru pa sam bio prinuđen da crtam, ali cijenim da je dovoljno pregledno.

Drugo, ja stvarno nijesam dovoljno pametan da sam 'prokljuvim' ovaj slučaj pa bih vas zamolio da se u što većem broju odazovete u pomoć pri rješavanju istog.

Po meni je prilično očigledno da je Thilmo dosta izlagao u proteklih par neđelja, ali zanima me i dalje (a cijenim i mnoge druge) da li je sve što je iznio bilo laž, ili su neke pojedinosti istinite.

Unaprijed zahvalan. Poyy

EDIT: Korisni linkovi:

1. http://vukajlija.com/forum/teme/71371#post_3654685 - Maestrov post koji sadrži printscreen Thilmove tvrdnje da mu je 7. decembra oduzeta vozačka dozvola
2. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2358#post_3667320 - Thilmov post u kom kači sliku oštećenog službenog automobila (19. decembar)
3. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3027#post_3670329 - Thilmov post u kom se, po svemu sudeći, pravi da je pijan i tvrdi da je automobilom otišao u kladionicu prije nego li je objavio post (nije naglašeno o kom se konkretno automobilu radi)
4. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2370#post_3671159 - Post u kom Thilmo tvrdi da je položio vozački ispit po drugi put

thilmo je jednom saobraćajcu oduzeo 6 poena

није то ништа ја сам одузео 12

Tilmo prkosi običnom

ZOVITE RASNIJA NE MOŽE OVA TEMA BEZ NJEGA!

Sa sve korektorom nisi dobro izbrojao kockice :))))

Ne ja moram da se upisem, carski skroz

A cek jel moguca varijanta da su mu eto oduzeli vozacku 7dec pa posle mora nakon nekog vremena nesto opet da se polaze, ocu reci ne ko prvi put naravno ali neko sranje da vratis vozacku, dokle da budes bez nje, npr zaradjujem tako sto vozim

Pitam jer u zivotu sam samo jednom platio kaznu i to neku mizernu, a pogotovo ne znam sad kako ide to sa tim kaznenim poenima.

Sa sve korektorom nisi dobro izbrojao kockice :))))

Ma prvo sam dobro kzracunao ali sam kasnije uzeo da pomjeram nesto jer nije bilo na sredini pa se sjebalo... al kapiram da je pregledno bar za ove što ne pate od OCDja haha

nije haha tema nego mora malo da se razmisli

a i 27ti decembar dolazi pre pre 26og mada je vreme relativno

Ja se izvinjavam trebalo je da stoji 25. Decembar a ne 27m...

Dodaću u editu

Covek nije stizao da uplati tikete, sad kapiram uzrok tih jada

Alika u uvodnom postu je sad promijenjena hvala soku od zove na ovoj primjedbi

Зовите Док Брауна, флукс капацитатор се покварио и мења распоред догађаја на временској линији

brate, imaš li ti nekog autoriteta da ti bane u sobu i iznalupa kajišom vojničkim kad te vidi na šta trošiš vreme umesto da učiš? Jebeno konstruišeš tri dana uvodni post svake teme, kako te ne mrzi da se unosiš tolko u sranje.

axaxaxa jel provaljujete korektor

Pipač brt stvar je u brzini. Ja jako brzo svršim, ali zato i jako brzo crtam i pišem uvodne postove.

Pozz

Ne dajte da ugine tema!!!

šta dalje, čekamo?