Prijava

хахахаха Али није превео хлеб у загради. Плее..(Брот) Џд

(Брот)

-Šta je bilo br000t000?
-On će meni ja sam b00s00n00c!

Дошли Анђелина Џоли и Брот Пит у кафану и каже Анђа конобару "ја ћу пиво, а дајте Броту шта ће Пит".

хахахахах како ли је фишерману сад

Pročitajte malo bolje pravila korišćenja. Intelektualna svojina se ne može otuđiti, jedino što se sa sadržajem može uraditi jeste da stoji objavljen na sajtu ili da bude odštampan u nekoj publikaciji povezanoj sa sajtom pri čemu se mora navesti autorsko ime pod kojim je na sajtu objavljeno.

Dakle, bilo ko da je vlasnik sajta IMA PRAVO da drži vaše radove na sajtu ili da napravi štampanu publikaciju u kojoj MORA navesti pseudonim autora i izvorno objavljivanje. NEMA PRAVO objaviti knjigu pod vlastitim imenom niti ima pravo objaviti bilo koji sadržaj BEZ NAVOĐENJA pseudonima autora.

Autorska prava su neotuđiva intelektualna svojina. TO vam je navedeno u tački 6. prava korišćenja sajta. Nemam ništa protiv da ne dobijem naknadu za korišćenje mojih definicija ukoliko sam naveden kao njihov autor. Ukoliko nisam onda ne dozvoljavam njihovo korišćenje na bilo kom drugom mestu osim ovog sajta. Prosto.

A koji ce mu kurac tvoje definicije?

Kosovac, vidis da sam bio u pravu. Jebem te u usta.

Mislim ne mislim direktno na tvoje nego inace na definicije iako moje jesu neuporedivo bolje

Nemam pojma, to sam naveo čisto kao primer. Ja sam ih ionako objavio u svojim zbirkama kao zasebne knjige jer su moja intelektualna svojina.

Vidim da se neki sekiraju što će čovek da zaradi, ako će, mi da smo bili sposobni zaraditi ne bi ovde objavljivali.

Alo romanticar bio si kurac u pravu ako su tvoji posteri gde su ti? Sto nisi zabranio da ih obrise?

Pa upravo to, ako moze ista da zaradi samo neka cepa ja mu zelim da se obogati. Doduse kopka me na koji nacin cisto iz znatizelje

A što se tiče postera i reakcija, tu sam ionako ispod nule pa me živo zabole. Oni najbolji su već odavno zaživeli kao zasebne fore na milion drugj sajtova :)

Ma koji posteri čoveče, nemam ih, pričam uopšteno. Vidiš šta kaže Brus.

Da, nema prava da brise. Hahahahahahahahahhaha

Па и даље има право да објави неку књижицу, сликовницу и зарађује од тога. Једино што мора да пише да је Стеван направио постер о Бохору и Провирону браћи близанцима.

Bespravno obrisani posteri>bespravno porusene barake u savamaloj

Zapravo, ima pravo.

8. Vukajlija.com servis zadržava pravo da, bez obrazloženja i obaveštenja, ukloni svaki sadržaj koji po kvalitetu ili na drugi način ne odgovara svrsi servisa.

Ključno je ovo "ili na drugi način" - jednostavno, može reći da novom vlasniku ne odgovaraju posteri kao format za javno prikazivanje i to je dovoljno.

Oh, wait, pa upravo je to i rekao.

kojoj maloj? sava maloj!
hahahahhahahahahah

šta slušate trenutačno - was Sie hören jetzt?
https://www.youtube.com/watch?v=4xMw4Y_vhXc