Vraćanje vojnog roka

1. Bata Sale
    Da si odmah prest'o da se potpisujes imenom velike gore Romanije schuo?

Па и није баш велика толико, нешто преко 1600 метара, већи је Маглић и Јахорина нпр.
    Како је код тебе у Кикинди?

2. Kod mojih na Romaniji prohladno.

3. Ђе тачно?

---

Зајебавам се ја, било је доста Солунаца...

4. Sokolac, tacnije selo Kosutice kod Sokoca. Odatle su mi preci i imam tamo rodbinu. :)

5. Aa ti si pobegao vidim...

6. Nisam ja no... otac mog cukundjede, kako se to zove jebem li ga. Cukundjedo je prvi u familiji koji se rodio u Sarajevu.

7. E uvek me je zanimalo da li likovi u Sokocu kad se ubiju od alkohola negde zovu policiju i pevaju im milicijo stanice sokoca đe je pištolj pokojnog mi oca?

8. FAĐO
    E uvek me je zanimalo da li likovi u Sokocu kad se ubiju od alkohola negde zovu policiju i pevaju im milicijo stanice sokoca đe je pištolj pokojnog mi oca?

Jok, to rade ovi sjevernije, tipa Han Pijesak sa okolinom kad im pošalju odozgo patrolu.

9. https://m.youtube.com/watch?v=_kKkY5EpVpY&feature=youtu.be

Ajmo radni narode lovacke puske u ruke i do makedonske granice za pocetak, a posle cemo videti.

10. Bata Sale
    Sokolac, tacnije selo Kosutice kod Sokoca. Odatle su mi preci i imam tamo rodbinu. :)

Ово ђе Младић коси на мом аватару је близу твог села :DD

11. https://www.youtube.com/watch?v=v9bUnnoJnOE

Zapravo sam bio na ovom nastupu, al se ne sjećam kamere...

12. Pod hitno vraćanje vojnog roka,ovo nikud ne vodi, zaratiće se a niko ne zna pušku držati,takodje i zabrana prenosa tenisa na rts i vraćanje F1

13. i to snimke da pustaju da gledamo ponovo bravure dejvida kultarda, ralfa sumahera, jarna trulija, djankarla fizikele i razume se huana pabla montoje

uh kakvo je to vreme bilo one marlboro i west najlepse formule ikada spravljene

14. Hoce moci dobrovoljno da se sluzi vojska na zidanju trampovog zida?

15. moćiće na lizanju čmara jebo te tramp u dupe

16. Trampu pomoći organizovano sa ovih prostora,samo da nam sredi vize.Čitavi kontigenti se iskrcavaju na Ißtočnu obalu i pomažu bratu Trampu u borbi protiv crnaca,latinosa,vegana,liberala,gay plaćenika i debelih ružnih žena odnosno feministkinja,kao i Soroševih medija,zauzvrat ovde sledi preporod.Pacifiste u Pacifik!
    Smrt fašizmu,sloboda Oliveru Ivanoviću

17. Samo da nam ne uvedu švajcarski model u kome služiš vojsku u najbližoj kasarni i dnevno si tamo osam sati,kući spavaš i to.Bio sam u Švajcarskoj i svi su sise i plaše se šiptara,minimum godinu dana ako ne i duže bez komunikacije sa porodicom svaki dan i bez selfija po kasarnama,radi čuvanja vojnih tajni.Vratimo vojsci dostojanstvo i čast kao instituciji,svi problemi ovog društva u tom su problemu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.