E uvek me je zanimalo da li likovi u Sokocu kad se ubiju od alkohola negde zovu policiju i pevaju im milicijo stanice sokoca đe je pištolj pokojnog mi oca?
FAĐO
E uvek me je zanimalo da li likovi u Sokocu kad se ubiju od alkohola negde zovu policiju i pevaju im milicijo stanice sokoca đe je pištolj pokojnog mi oca?
Jok, to rade ovi sjevernije, tipa Han Pijesak sa okolinom kad im pošalju odozgo patrolu.
Trampu pomoći organizovano sa ovih prostora,samo da nam sredi vize.Čitavi kontigenti se iskrcavaju na Ißtočnu obalu i pomažu bratu Trampu u borbi protiv crnaca,latinosa,vegana,liberala,gay plaćenika i debelih ružnih žena odnosno feministkinja,kao i Soroševih medija,zauzvrat ovde sledi preporod.Pacifiste u Pacifik!
Smrt fašizmu,sloboda Oliveru Ivanoviću
Samo da nam ne uvedu švajcarski model u kome služiš vojsku u najbližoj kasarni i dnevno si tamo osam sati,kući spavaš i to.Bio sam u Švajcarskoj i svi su sise i plaše se šiptara,minimum godinu dana ako ne i duže bez komunikacije sa porodicom svaki dan i bez selfija po kasarnama,radi čuvanja vojnih tajni.Vratimo vojsci dostojanstvo i čast kao instituciji,svi problemi ovog društva u tom su problemu.
Da si odmah prest'o da se potpisujes imenom velike gore Romanije schuo?
Па и није баш велика толико, нешто преко 1600 метара, већи је Маглић и Јахорина нпр.
Како је код тебе у Кикинди?
Kod mojih na Romaniji prohladno.
Ђе тачно?
---
Зајебавам се ја, било је доста Солунаца...
Sokolac, tacnije selo Kosutice kod Sokoca. Odatle su mi preci i imam tamo rodbinu. :)
Aa ti si pobegao vidim...
Nisam ja no... otac mog cukundjede, kako se to zove jebem li ga. Cukundjedo je prvi u familiji koji se rodio u Sarajevu.
Hahaha Fađo
Jok, to rade ovi sjevernije, tipa Han Pijesak sa okolinom kad im pošalju odozgo patrolu.
https://m.youtube.com/watch?v=_kKkY5EpVpY&feature=youtu.be
Ajmo radni narode lovacke puske u ruke i do makedonske granice za pocetak, a posle cemo videti.
Sokolac, tacnije selo Kosutice kod Sokoca. Odatle su mi preci i imam tamo rodbinu. :)
Ово ђе Младић коси на мом аватару је близу твог села :DD
https://www.youtube.com/watch?v=v9bUnnoJnOE
Zapravo sam bio na ovom nastupu, al se ne sjećam kamere...
Pod hitno vraćanje vojnog roka,ovo nikud ne vodi, zaratiće se a niko ne zna pušku držati,takodje i zabrana prenosa tenisa na rts i vraćanje F1
i to snimke da pustaju da gledamo ponovo bravure dejvida kultarda, ralfa sumahera, jarna trulija, djankarla fizikele i razume se huana pabla montoje
uh kakvo je to vreme bilo one marlboro i west najlepse formule ikada spravljene
Hoce moci dobrovoljno da se sluzi vojska na zidanju trampovog zida?
moćiće na lizanju čmara jebo te tramp u dupe
OPREM DOBRO
Trampu pomoći organizovano sa ovih prostora,samo da nam sredi vize.Čitavi kontigenti se iskrcavaju na Ißtočnu obalu i pomažu bratu Trampu u borbi protiv crnaca,latinosa,vegana,liberala,gay plaćenika i debelih ružnih žena odnosno feministkinja,kao i Soroševih medija,zauzvrat ovde sledi preporod.Pacifiste u Pacifik!
Smrt fašizmu,sloboda Oliveru Ivanoviću
Samo da nam ne uvedu švajcarski model u kome služiš vojsku u najbližoj kasarni i dnevno si tamo osam sati,kući spavaš i to.Bio sam u Švajcarskoj i svi su sise i plaše se šiptara,minimum godinu dana ako ne i duže bez komunikacije sa porodicom svaki dan i bez selfija po kasarnama,radi čuvanja vojnih tajni.Vratimo vojsci dostojanstvo i čast kao instituciji,svi problemi ovog društva u tom su problemu.
kamikazo ti si moj brat