Vraćanje vojnog roka

1. Nekome žena nije dala sinoć.

2. Uuuuu nemoj samo da tuzis brt

3. Polako brt smiri se brt to sam ja brt pogledaj me ej

4. Hahahahaha to je ta glavica

5. malo pući usne, bolje da ne ide u vojsku

6. pseto esi služio vojsku?

7. 1. Увео бих обавезно једногодишње служење.
    2. Првих 6 месеци нема кући.
    3. Увео бих полагање обуке па ко не положи додатних 6 месеци дообуке.

8. pričate o tom vojnom roku ko da je solunski front, a odslužio ga je svaki jebeni retard rođen u jugoslaviji i nije postao ništa manji retard nakon što ga je odlužio

9. kurs rukovanja oružjem i dobar si

10. I kurs cebovanja da te drugari i saborci oduce od kurcenja i da nisi ti najbitniji na svetu.

11. Da vidis kako bi bilo manje liberala i sousaldzastisvorijora

12. e, doduše, još se nije taj fenomen primio kod nas, al ako dođe do toga, prvi ću da potpišem da moramo svi da odslužimo i vojni rok i godinu dana da čistimo septičke jame onako rekreativno

13. Da, i da svi nauče puzanje u blatu. Dokazano je da ko zna da hoda, a nije puzao, postane političar

14. Kako nije Radjarde brate, eno Sonje Biserko, Mire Karanovic i ostalih govana koliko hoces. Samo sto narod ima drugih briga, pa i ne prave mnogo sranja kao u bogatim zemljama. A idi samo u Mikser Haus da vidis skupova i likova. Ja sam tamo samo jednom otisao i nikada vise.

15. vojni rok je neobično korisna stvar za mlade usijane glavice...

16. Kapiram da bolje rukujem oruzjem nego brdo onih koji su sluzili vojsku

17. Vojni rok je govno, bolje da djecu dovedete na neki sport, imaće više koristi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.