Vraćanje vojnog roka

1. Vreme je neprocenjivo, prijatelju moj.

2. Чуо сам неку причу, можда и овде, из рата са Косова, где су шиптари набили на колац неког нашег и оставили га, неки лик га нашо, спасио, постали кумови, после тај изродио и децу. Јебенти.

3. Bohorov brat u žandarmeriji našo čojka.

4. Cica drazoo gde je moje deteee

5. Nije ga našao u žandarmeriji nego na Kosovu

6. Nisu siprari koliko ja znam radili takve stvari, bar ne masovno. I ovako su napadali samo klince, zene i penzionere i kolone sa izbeglicama. Ima jedan zanimljiv spomenik u selu kmetovce na putu bujanovac-gnjilane tuda su prolazile kolone izbeglica(muskarci su vozili zene i decu u severnu srbiju pa se vracali da dezuraju) i konstantno je tuda obilazio kolonu neki golf 2 sa dva siptara unutra koji su mahali pistoljima i plasili ljude i ono kao isli na kola kolima da ih izguraju kao sa puta... E sad jednom prilikom jedan gospodin pripadnik jso vozio zenu i cerkicu i snaju sa dvoje dece i naidju ovi sa golfom i kao na njih kolima sa pistoljima izvadjenim i ovaj burazer izvadi prangiju i sa dva metka ih resi, sastavi ih obojicu u celenku. Ubili mu caleta posle kad je dosao do kuce da uzme druge stvari jer je i on bio na strazi, cekali ga 15 dana. Volim da prodjem pored tog spomenika zao mi sto ne znam lika iako imamo zajednickih prijatelja

7. Da nije bilo Ps brat ne bi imao kuma sad XD

8. Dobro brt pa samo sam rekao da nisam cuo za takve stvari i da nisu radjene masovno, mozda je i neko nekoga jebo u uvo namascenim kurcem ali se nije cesto desavalo

9. Kosovac, odakle si tačno ti?

10. To se pita odakle si iz Uroševca

11. Изгледа да сам погрешио.
    https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%82%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5_%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B

Мада прилично сам сигуран да сам чуо и ову моју верзију, где је тај лик полицајац..

12. Ja rodjen u beogradu

13. http://www.e-novine.com/mobile/region/region-tema/42049-Ratovali-smo-bez-izama.html

I tako se skoro svakog jutra čuju saopštenja tipa: pucano na traktor kojim su se vozila sedmorica Srba. Šestorica su ubijeni, a sedmog su Šiptari mučili pa nabili na kolac kraj puta. Albanci su surovo postupali ne samo prema Srbima, već i saplemenicima. Selo Vasiljevo su Šiptari pretvorili u jako uporište, svi prilazi selu su bili minirani. Krenuli smo u juriš, a Šiptari su pokušali da se bez borbe povuku u planine. Ali je selo bilo okruženo minskim poljima koja su sami postavili. Onda su poterali na mine ispred sebe sopstvenu decu i žene. Tako su izašli.

14. Pa ja kazem da su picke

15. Ajde bre 2005. u Nici njih cetvorica prisli dvojici mojih kolega i poceli da ih vuku za majice i kao "Serbitches"i ti fazoni. Kolega Terza, kosarkas i budala svoje vrste na prvu najblizem pripizdio takvu samarcinu da je ovaj pao na stranu. Ostali se u sekundi razbezase, stali na 20 metara od njih vicu i kao pljuju prema njima dvojici. Cim su primetili nas ostale kako pritrcavamo odose i kao nesto usput prete i vicu. Picke semenkarske bre

16. Baš ste vi za ratovanje, za Boga Oca Sapsitelje ne znate.

17. Ja sam za totalno iskorenjivanje islama kao religije. Koliko god swj kenjali kako je to religija mira

18. Мој ђед је бар ратовао за Аустроугарску, а ваши ђедови за Краљевину СХС јбт

АУ > Југославија

19. Da si odmah prest'o da se potpisujes imenom velike gore Romanije schuo?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.