Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Могуће, ал вероватно ниси навикао на дугу фрустрацију, лежање у блату, снегу, ојед од гаћа које ниси скинуо недељу дана, а исто ни чизме, маршеве од по триес километара, једење срања које год ти дају, беспоговорну послушност надређеном чак и ако знаш да ћеш вероватно да погинеш, или издркавање над тобом без икаквог разлога. А са оружјем је релативно лако.
Nadam se da ne mislis da se i dalje ratuje po rovovima pa da ta obuka znaci neki kurac. Sto se tice jedenja sranja to mi stvarno nije problem mogu i da ne jedem nedelju dana a i gace nekad ne promenim i vise od 7
Vojsku može da pljuje samo ko je nije služio tipa Rađ gownar studentski
I Vojska je najmanje rukovanje oružjem. Ja kad sam otišao pušku sam sekund brže rasklapao od Potporučnika i norme jer je imam od 7 godina
Ja sam čuo da se u vojsci guli krompir.
Dub ae idi radi za Kursadžije XD
Немам појма, гледам нешто ону Сирију и Украјину, па не гађају се свемирским бродовима, него пушкама иза дрвећа, дина, зидова, чега год. Ето био и тај рат на Косову и у Босни, није то било толико давно, да нисам сам гледао ровове где ми је било село у Босни, и радио на демонтирању целих подземних комплекса и система ровова око Бујановца... Не знам шта да ти кажем.
А стварно, мислим да је битно при служењу војног рока да те натерају у послушност и навикну на мрцварење и неспавање, можда мало и заједничког борбеног духа, па да ти се током рата заједно са присећањем баратања оружјем врати и то.
@autor Bata Sale:
Ma, mislim, među mladima su te radikalne LIBTARD glave koje vidiš po jutjubu u ozbiljnoj manjini i uglavnom su izolovani slučajevi sa Filozofskog i Filološkog, i to ne zbog ideoloških ubeđenja ili zato što su plaćenici poput Sonje Biserko, nego zato što su generalno nesposobni, pa vide aktivizam kao sredstvo za davanje sebi na važnosti. Te ribe, čim nađu prvu goveđu glavu koje će im obezbediti po dvesta evra mesečno za trošenje, udaće se za njih i neće im smetati što u slobodno vreme gaze cigane i kerove kolima.
a kad reče mikser, nemojte me tući pls, za Novu godinu sam igrom slučaja oko pola dva upao na nastup Mimi Mercedes u mikseru(Mimara pojebala inače, svaka čast). E tri minuta nakon toga, kao da je pušten neki zvučni signal za pedere, na pet strana miksera, po dva lika paralelno kreću da se krljaju i trljaju dlakavim trbusima, pojavljuju se odnekud i braćala od 190cm i 95kila u haljini i perici i DJ Generička Lezbača Igrač Kantera Ošišana Na Tarzanku, ja u rebusu i nelagodno mi je. Da se razumemo, nije mi nelagodno od POŠTENOG PEDERA koji izgleda normalno, šljaka, nije aktivista, al voli da se trpa u guzicu. Napuštam event, međutim, bukvalno na izlazu nađem neku klinku s kojom se povatam i izblejim pola sata i pitam je "šta se dešava ovo ovde, odakle ove glave odjednom, baš mi ne odgovara ovakva atmosfera", kaže "pa, ni meni, ali tu sam s drugarom, on je peder", reko, "pa kakve veze ima sad što je peder", kaže ona "pa ovo ti je love revolution žurka, kapiraš, novi trendovi u ljubavi i to"
jebalo majku, bio sam na pederskoj žurci, nesvesno, al bio
Valdemare gde si ti ratovao?
Boh, evo najbolji drugar mi trenutno služi vojsku, svaki drugi dan imam izveštaj sa terena, to je manje-više ko i ja da služim
Kakvu poslušnost? Jesi ti vidio momke od 19-20godina? Ubio bi nadređenog čim mu nešto nije po volji i još lupio selfi za instagram.
Rađ, ljubi brat ako se zarati ne diraj ti ništa. Ja ću te braniti. Pročitao sam ovaj tvoj veliki post, da XD
Ja još bio ubeđen da će on da bude najstariji među njima. Reko, nisu mladi uopšte u fazonu da služe sad kad ne moraju. Kurac bajo, on najstariji, klinci i klinke 97-98. godište, odnos muško žensko 70-30, baš sam se iznenadio
Dub u vojsci ti muda ostaju na kapiji prijatelju
ahahah hvala bohić paperjast sam <3
Ubiješ kurac
Još jače od toga je što si na pederskoj žurci smuvao ribu. Diskutabilno je da li je riba ili ribar (xexe kapiras) ali svejedno
Није то био баш рат, био је улазак у КЗБ кад нам је НАТО дозволио. Више као акција, и после "чување мира". Био сам прво у самом граду, а после у Добросину и Осларском риду, на БВП-у.
Био сам у војсци баш тамо са пар таквих лудака, ал то је било зато што су били пијани или што су морали да држе дуплу стражу или их нису пуштали на одсуство.
Kakvu poslušnost? Jesi ti vidio momke od 19-20godina? Ubio bi nadređenog čim mu nešto nije po volji i još lupio selfi za instagram.
lol
pa evo drugar mi kaže da su već dvojicu nakurčenih nalupali od batina, znači, nalupali su te likovi pored kojih spavaš jer si kurčevit, možeš misliti kolko će nadređeni da te trpi
Brate čim talasaš i štrčim jebu te svi, pustu Nuba
Edit: Duba
Ma zajebi ti to što ostaju na kapiji, Bohore. Ovi mladi su previše kurčevita generacija.