novi ateizam
  • Томдрил Мерилин

https://hr.wikipedia.org/wiki/Novi_ateizam
    AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA bongtejebo pa nisam znao da ovo postoji
    "četiri jahača Novog ateizma" AHAHAHAHAHAHAHAAHAHA jeri i vama smiješno koliko i meni, ako nije, opijate uzmite ljute

• Радјард Куплунг

u narednom postu ću citirati burazerovog drugara na ćirilici

• Радјард Куплунг

атеисти верују у курац да га пуше

• º
    banovan

U narednom postu ću presloviti Radjardov post u kome je citirao burazerovog drugara na ćirilici, u latinicu zbog nesrpskog dela ovog humorističkog sajta

• º
    banovan

ateisti veruju u kurac da ga puše

• Радјард Куплунг

hvala u ime srpskih katolika i muslimana koji posećuju ovaj sajt, ali imate jedan zarez viška koji je apsolutno poremetio ton kojim je ta rečenica izgovorena

• º
    banovan

prepravljeno, hvala na ukazivanju na grešku!

• Томдрил Мерилин

AHAHAHAHAHAHAH ajoj auh auh

• Čiča Morada

https://sr.wikipedia.org/wiki/Нови_атеизам#/media/File:Four_Horsemen.jpg

Kakve glave jebote, usta im poprimila oblik kurca. Ovaj dole levo se jebe u uvo i u nozdrvu garant.
    Ovaj starac je premator za jebanje al se zato igra plasticnim kurcom kad je sam kod kuce, vidi mu se u brkovima

• Čiča Morada

Napisah prvo Rasnijevi drugari al Rasni je za njih Doktor Etker, pa sam morao izeditovati brt

• Rasni

Sta pises o meni stalno majku ti jebem bolesnu pedersku

• Романија

Скинух некад давно апликацију нешто као Atheis чисто да видим што има, и тамо те уче како да будеш атеиста и кад ти (буквално овим ријечима) приђе вјерник и каже: Вјеруј у Бога или ћу да те пребијем!, како да му одговориш и избјегнеш физички сукоб

• celtic

Jbg, što ti je zapad, kod nas ti ne daju instrukcije xD

• М♦

Mislio sam u početku da je ateizam ne znam ni ja šta, a onda sam shvatio tužnu surovu istinu, a to je da ateizam ide ruku pod ruku sa:
    -podržavanjem lbgt populacije
    -podržavanjem berni sendersa i hilari klinton
    -hejtovanjem trampa
    -podržavanjem legalizacije droge
    -neambicioznim životom lenjog debelog igrača lola
    -nejebanjem
    -remeom
    -podržavanjem šaše jankovića ili vuka jeremića
    -trpanjem dildoa u bulju
    -ne davljenjem beograda
    -hejtovanjem beograda na vodi
    -paradiranjem sa pederima
    -jesam pomenuo borbu za prava pedera?
    -black live matters-om
    -komunizmom i bivšom jugom
    -eu i nato paktom

• Čiča Morada

Sta pises o meni stalno majku ti jebem bolesnu pedersku

Pa zato sto si mnogo lep majke ti ga ciganske nabijem u picku

• celtic

Nije bogougodno vrijeđati nečiju majku.

• plok

sramota me je sto sam ikada blejao na vukajliji,bas preterano preterano jadni i glupi likovi koji nikada nisu niti ce jebati,latentni homoseksualci koji su od tarzana istih prejadnih likova stvorili neku sliku u glavi sebi kako izgleda pravi muskarac i kako se stereotipno ponasa i kakve stavove ima,od istih sisa koje kao i oni imaju 0 ulicnog iskustva i 0 iskustva sa pickama...onda gledam te mehure i streberkoe koji tako useiljeno pokusavaju ta sranja bas onako su ogavni i za samaracinu,svaka picka bi vas odjebala i svaka ljuta glava bi vas ishutirala...moja greska je sto vas nisam sutirao od samog pocetka nego vam dozvoljavao da se druzite sa mnom

• Čiča Morada

celtic
    Nije bogougodno vrijeđati nečiju majku.

pre sat vremena

A jbg on je prvi počeo... inače nikom ne psujem roditelje prvi.

Eee moj Rasni... izdali te prijatelji izdao te brat