https://hr.wikipedia.org/wiki/Novi_ateizam
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA bongtejebo pa nisam znao da ovo postoji
"četiri jahača Novog ateizma" AHAHAHAHAHAHAHAAHAHA jeri i vama smiješno koliko i meni, ako nije, opijate uzmite ljute- ºbanovan
U narednom postu ću presloviti Radjardov post u kome je citirao burazerovog drugara na ćirilici, u latinicu zbog nesrpskog dela ovog humorističkog sajta
- ºbanovan
ateisti veruju u kurac da ga puše
- ºbanovan
prepravljeno, hvala na ukazivanju na grešku!

https://sr.wikipedia.org/wiki/Нови_атеизам#/media/File:Four_Horsemen.jpg
Kakve glave jebote, usta im poprimila oblik kurca. Ovaj dole levo se jebe u uvo i u nozdrvu garant.
Ovaj starac je premator za jebanje al se zato igra plasticnim kurcom kad je sam kod kuce, vidi mu se u brkovima- М♦
Mislio sam u početku da je ateizam ne znam ni ja šta, a onda sam shvatio tužnu surovu istinu, a to je da ateizam ide ruku pod ruku sa:
-podržavanjem lbgt populacije
-podržavanjem berni sendersa i hilari klinton
-hejtovanjem trampa
-podržavanjem legalizacije droge
-neambicioznim životom lenjog debelog igrača lola
-nejebanjem
-remeom
-podržavanjem šaše jankovića ili vuka jeremića
-trpanjem dildoa u bulju
-ne davljenjem beograda
-hejtovanjem beograda na vodi
-paradiranjem sa pederima
-jesam pomenuo borbu za prava pedera?
-black live matters-om
-komunizmom i bivšom jugom
-eu i nato paktom 
sramota me je sto sam ikada blejao na vukajliji,bas preterano preterano jadni i glupi likovi koji nikada nisu niti ce jebati,latentni homoseksualci koji su od tarzana istih prejadnih likova stvorili neku sliku u glavi sebi kako izgleda pravi muskarac i kako se stereotipno ponasa i kakve stavove ima,od istih sisa koje kao i oni imaju 0 ulicnog iskustva i 0 iskustva sa pickama...onda gledam te mehure i streberkoe koji tako useiljeno pokusavaju ta sranja bas onako su ogavni i za samaracinu,svaka picka bi vas odjebala i svaka ljuta glava bi vas ishutirala...moja greska je sto vas nisam sutirao od samog pocetka nego vam dozvoljavao da se druzite sa mnom