Prijava

Mislio sam u početku da je ateizam ne znam ni ja šta, a onda sam shvatio tužnu surovu istinu, a to je da ateizam ide ruku pod ruku sa:
-podržavanjem lbgt populacije
-podržavanjem berni sendersa i hilari klinton
-hejtovanjem trampa
-podržavanjem legalizacije droge
-neambicioznim životom lenjog debelog igrača lola
-nejebanjem
-remeom
-podržavanjem šaše jankovića ili vuka jeremića
-trpanjem dildoa u bulju
-ne davljenjem beograda
-hejtovanjem beograda na vodi
-paradiranjem sa pederima
-jesam pomenuo borbu za prava pedera?
-black live matters-om
-komunizmom i bivšom jugom
-eu i nato paktom

Ne podržavam ni Sendersa ni Hilari, nadao sam se da će Tramp biti ok jer je anti-SJW, ali svaki njegov izbor za kabinet je sve gori od goreg, podržavam legalizaciju trave samo, možda još recimo pečurke i LSD u medicinske svrhe, ostalo ne, nisam debeo, ne igram LoL i radim, jebem, nisam Reme, ne podržavam ni Jankovića, ni Jeremića, ne trpam dildo u bulju, jebe mi se za Beograd na vodi, ali sam generalno protiv jer je vlast govnarska i sve je mutno, nisam za gej paradu, ali sam za prava svih građana, protiv sam Black Lives Matter pokreta, nisam za bivšu Jugu ni komunizam, nisam za EU niti NATO.

Ajde idi kradi krstove sa groblja i slikaj se za fb molim te.

Šta vas koj kurac boli Raća Petrović za Black lives matter? Kakav to uticaj ima na vaše ćivote?

sta se lozite da ste neke muskarcine ako hejtujete drogu,ateizam i ostalo,pa vi ste takvi degenkoi da je to nerealno,male kurceve imate i ne mozete jebati pa ste na 4chanu i tarzaniji stvorili sebi u glavi neki model muskarca koji je kao faca neka ako ima neke stavove degenske jeste svesni vi sta radite i koliko ste daleko od jebanja sa tim spikama...a svaka picka vas smatra jadnicima i skoro sve koji se tako ponasaju al kako bi vi to znali kad nemate iskustva ulicnog ni malo ni sa pickama

Da, ulično iskustvo je bitno ako želiš da smuvaš pičku, potvrdilo se toliko puta i još će se potvrđivati ali ko nji jebe kacu gomna i gledaju na jutjubu nekoga fensera koji daje savete kako da privučeš ribu, a tako možeš samo štuku neku u Moravi upecati.

ajde da se bijemo stapovima po ulici

Ahahahah "četiri jahača Novog ateizma" ahahahaha BRATE

Pa drogu i treba hejtovati, jer nju konzumiraju drogeranti. A ateisti su sektaši, tako da je njihovo hejtovanje sasvim opravdano, + uz to su još i potencijalne komunjare.

Maestro naćićute u gradu ako to već neko nije učinio, bezobrazniče maleni

praskozorje
KOZE
JA VAM KAŽEM KO - ZE !

Подршка за атеизам. Само наука и само природни закони. Јеби слабијег, јачег убоди ножем у леђа, отми, превари, пљачкај - наука и природа то показују као једино важно за опстанак. Религија од људи прави нешто неприродно, некакве слабиће који не поштују оно што је природно. Атеизам уз анархију представља најбоље стање друштва. Без милости, без саосећања. Емпирија је показала да је емотивност само девијација и психичка болест. Уметност је такође само болесна фикција људи који су као и они религиозни залутали у свет маште. Само крв, плен и опстанак - то је једино природно.

Уметност је такође само болесна фикција људи који су као и они религиозни залутали у свет маште.

Nije to istina, umetnost je odraz ideje lepote na ovom niskom svetu. Doduše, sve dok slučajno ne dirne u Boga, Svece, Narod, Velikane i slična nedodirljiva bića, pojmove i zajednice. Tu ona zaista postaje bolesna fikcija koja truje postojeći Sveti Poredak Lepote, Pravde i Istine.

Ko da si išta razumeo.

Obzorom na razlike između valdovog, čakovog i granjkinog ateizma, da li da očekujemo fazon krstaške ratove ili je to više fazon pravoslavlje vs katoličanstvo vs protestantizam?

Hahaha solidan Borko