Prijava

Nigde ne piše da sam ateista, nego me nervia fanatizam, verski i antiverski. A ja sam nedovoljno mudar da mogu biti ateista ili vernik, jedino u nešto mogu sumnjati više ili manje. Ne nameći nikom ništa, to bi bilo idealno.

Ovi što im se diže kita na Trampa, pravoslavlje i Vučića u paketu, e to je novi fenomen, meni nejasan.

Nije to ništa novo.

Jebi ga, Tramp i pravoslavlje veze nemaju. Vučić i pravoslavlje isto. Vučić i Tramp opet nemaju. Tu je potrebna velika mentalna akrobatika.

Imaju veze, a to je jebanje demokrata i liberala kurcem u čmar

Hahaha, pa ne uzimaš u obzir to što te jebu, a tek će te još ružnije jebati isti ti. Kad te naguzi kauboj, neki SNS kadar ili pobožni vladika, samo ćeš da vičeš oh yeah. I nećeš se šetati, jer će ti dupence biti razvaljeno. Ali dosta, humanoidi koji političku dominaciju izražavaju u terminima analnog seksa, misim dečko, fali ti vokabular. Ono, kurac, pička, govno, čmar. Izražavanje je indikator dometa misli. Tvoj se vrti oko kurca i čmara, pa idi jebi se sa svojim alt rajt Trampovim Janopulosom il pobožnim Pahomijem. Što manje ti lubrikanta želim.

Valdemar brt shvatićeš jednog dana da što više reči poznaješ to ćeš više jesti govana, a kad pokušaš da zaćutiš u glavi i samo posmatraš realnost bez nagona da je opišeš rečima samo će ti se kasti

Da, to je budistički skroz, nedostižno za neprosvećene. Samo nemam pojma kakve budizam ima veze sa agresivnom desnicom, i zašto i ta desnica filozofski takođe ne zaćuti, umesto da ponavlja "jebati, kurac, čmar, srati, govno" do u beskraj na internetu.

Nigde ne piše da sam ateista, nego me nervia fanatizam, verski i antiverski. A ja sam nedovoljno mudar da mogu biti ateista ili vernik, jedino u nešto mogu sumnjati više ili manje. Ne nameći nikom ništa, to bi bilo idealno.

ISTO! Samo što sam mišljenja da je mudrije ne sudjelovati, a ne da ti treba mudrost, ili da kažem britkost da bi pripadao, sudjelovao, "pripadao, sudjelovao" nečemu.

(Jebem vladimava u zdvav mozak)

Šta se raspravljate, kad umrete svi, pa se nadjete gore, ovi sto veruju ce biti u vip odeljku a ovi moderni ce moliti za kartu kod tapkaroša al kurac.

Ne valja umirati. Ko god je probao, nije to ponovio.

Jes kurac, a klinička smrt.

Maestro, koji si ti mali degenko, svaki put kad neko nešto prokomentariše tvoje imbecilne postove, ti drkaš zamišljajući kako ga jebeš a tebe otpozadi Tramp i Kačavenda, dabl penetrejšn. Odjebi sa svoje ukupno tri rečenice i petnaest reči koje vrtiš u krug. Da je u pitanju neko dostojan poštovanja, napisao bih mu da više neću komentarisati njegove postove, ali pošto je takva mala slina kao ti u pitanju, dopustiću ti da masturbiraš zamišljajući ovo gore.

AHAHAHAHAH SMEJEM SE JER PRIČATE KAKO ŽIVITE SAMO JEDNOM :'D Tilmo je pobedio sa ovim VIP kartama za raj...

Ne valja umirati. Ko god je probao, nije to ponovio.

Ja umro brt toliko puta koliko je svako na svetu umro, umirem još uvek i rađam se još uvek i iznova i iznova. Ja sam sin Vila Smita btw

He, moroni, svi do jednog . . .

A jebeš ga, ne mere da kažeš alkohol je ok i neke droge, i bežanje od realnosti u knjige ili video igre al religije e to nije.
Tako da sam ja svoj rat s religijom batalio.

Sećam se još vremena kad je reći za nekog da je "klerofašista" bilo najgore moguće ocrnjivanje. Sad došle nove generacije, kažu "levičar", "liberal", a misle sve najcrnje, a svi bi po staroj definiciji bili "klerofašisti".
Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno.