Avast Internet Security - Besplatna godisnja legalna licenca

1. Zna bonban, pamti i dalje sta je stavljao od priloga kad smo ga mi "klinci" slali po klopu

Nije smeo ni pare da nam trazi

2. Provalio ga brat djoks haha zna ko je bombi

3. Otkud užice spominješ. Niste ga valjda tamo slali po kompletušu? Hahaha

4. ко је бонбан бомбаш

5. Bonbas vozi do užica da donese djoksu i klincima iz kraja komplet lepinju od šuljage hahahaha.

6. Ne sme da se oladi ili padaju šamari ahaha.

7. Zna bonban, pamti i dalje sta je stavljao od priloga kad smo ga mi "klinci" slali po klopu

Nije smeo ni pare da nam trazi

Ju ju ju ju

8. OK nisam izvalio na koje užice se misli ali i dalje je smešna scena hahaha.

9. hahah koji sam ja sebi car i koliko sam dupeta ispomerao na vukajliji

10. Cekaj dogovorite se, jesam li dobijao batine u Zemunu ili isao po pljeskavice u Uzicu... Jebem straobalno i niko mi nista ne moze

11. Po pljeskavice si isao u Daf na Komandi nemoj da se pravis da si veverica ona sto skuplja sisarke

Ko te to prevaspitavao u Zemunu? Jel ima neki kraj da nisi dobio preko labrnje? Ja mislim da nema od Pevca do Altine u svakom su te stampali

12. Tukli su me uzasno mnogo i jako Djoks (hahaha Djoks), slali me po cevsone
    http://vukajlija.com/cevson/529671

Ahahaha koji nub jebote, rasni je za tebe Branko Radicevic

13. Slali slali eee moj boki zatvorise duff otvorili maxbet jebo ih pas kapitalisticki

14. hahah kakav je retard ovaj djoks stajl, ima samo jedanaest definicija na vukajliji XD

15. Cevsone si gladio svima ne bi li te uzeli za ozbiljno al jbg ipak nisu

Kapiram da nema vise smisla a i stariji si covek treba imati obzira stoga pozdrav druze

16. jel volis cevsone Djoks Stajls?

17. Nisu te dovoljno tukli izgleda ili su pak preterali pa si lajsnuo xD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.