Avast Internet Security - Besplatna godisnja legalna licenca

1. Nadam se da sad barem neki period nece na vukajliju od sramote.

2. Bombas pisacu ti u usta kao sto sam ti obecao, sad cu te jos lakse naci

3. A nemojte ga, greota...

4. Jedva cekam i ovog pederka maestra da neko pronadje pa da se zavuce u misiju rupu nervira me bas

5. E pa kosovarcino kasnis, to se vec odigralo pre par meseci

6. Maestro glupanderu, sta trazis ovde

Vidis da sam okupio moje kucke, na 7 strana ljubomorisu oko mene, ajde odjebi

7. daj neki demant bonbas jbt ovako nije zanimljivo to pretvaranje kao da te nije pogodila prica kako ti neki lik pisao u usta i kako si znao koje priloge stavlja svaki od navijaca na tribini...daj neki zestok odgovor djoks stajlu, sta ste vi njemu radili?

8. A da sad se secam da si plakao ko kurvica mala, oprosti

9. kurve ne placu tako da sjebo si se

10. Jednom mi je oretio da ce me zavezati za drvo i pisati po meni.
    Izgleda da ono sto dozivi u RL pretvara u pretnje po internetu.

11. Cuj da demantujem, ahahaha, jel tebi fali pola mozga Pezose.

Uzivam kad vidim kakav haos pravim po vukajliji. Ovakve teme su majka jer se u njima vidi cigansko-siptarski mentalitet grupe, to je kad se pojavi neka kucka u kraju pa glavna dzukela jebe, a oni mali kerici trckaju okolo i dahcu.

12. Placu kad ih tretiras kako zasluzuju

13. hahaha kakve gadosti sve pise matora drtina, a za jedno oblizivanje njegove cerke kad vidi moj kurac na njegovom desktopu koja je kapiram moje godiste ja dobijem 3 meseca banane, jos pokusava da 2009. virus forom da zajebe nekoga
    DNODNA

14. Povlacim se, debili su poceli da mi vredjaju dete, to je ta ekipa

15. ko je ovo na punjacu ja nikome nisam sifru davao

16. Bombas ja tebi ovo kazem iz licnih razloga. Znas ti dobro sta si meni sve pretio.

17. zajebite te fore sa decom, pederski je

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.