Avast Internet Security - Besplatna godisnja legalna licenca

1. najjace kad krene odjednom kapsovano da pise onako iznerviran ahhaahh

2. radi li licenca, pustite bombaša

3. Ahahaha preudaviću se

4. Za djoksa sam mislio da je čekaoničar, ali posle ovih postova ga poštujem solidno, rame uz rame je sa papet masterom sada

5. mislim da su sve moje recke upisane sad u temi, ahahahahah

6. bombas
    mislim da su sve moje recke upisane sad u temi, ahahahahah

Djoks // sve i / bez krastavca
    Rasni // ćevapi
    Pseto / galatasaraj
    evo ti brt ovde imaš u jednom postu da se ne cimaš

7. e evo sad je kompletno, musavo ciganče je tu, ahahahahah

8. hahah nije mi jasno kako neko nekome dozvoli da mu pisa u usta, a da se ne brani uopste

9. Vidite kako se na svakih 20,30 ili 50god menjaju neki kriterijumi za to sta je dobar i kvalitetan humor, prosto je to sve sukob generacija, tako ja nikad nisam kapirao komsiju starog cetnika

10. hahah djoks, daj neki konkretan primer sta se desilo sa bonbasem i daj neke anegdote i sve

11. ahhaahh bombas mora da se krije iza drveta i trci oko AHAHH drveta

12. Za djoksa sam mislio da je čekaoničar, ali posle ovih postova ga poštujem solidno, rame uz rame je sa papet masterom sada

Delimicno se slazem, ne bas kao papet mastera ali kao ombrea npr

13. U stvari vise jbg

14. Au kakva tema, posle one sa govnima sig najbolja.

Samo sam bacio pogled, kad dodjem sa posla uzecu par piva i da citam sve od prvog posta.

15. Hahahahahahaah bombasu guza ti je provaljena.
    Jos sam mislio da mi sere onaj lik kad je pricao kako su ga zajebavali taurunumi.
    Hahahahahahaha

16. daj rasni te detalje sa taurunima, svi pricate nesto opsirno dajte neku konkretnu situaciju

17. Au kakva tema, posle one sa govnima sig najbolja.

Najjaca fora sto je on otvorio temu da zajebe nekoga ali plot tvist je da mu se cmar rascvetao kao zreo nar hahahaha

18. Pa bombas se zajebao pa isao u grobarskom obelezju nekom. Taurunumi ga videli malo ga maltretirali terali ga da laje i na kraju je otisao kuci go do pojasa hahaha
    Pricao mi jedan lik ima pola godine ja sam mislio da sere.
    EDIT: Ovo je vezano za ovog sa vukajlije a ne ovoga drugog.

19. ahahah terali da laju....bombas daj neki demant jbt

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.