U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ahahaaahaha nisi kurac dudlašu jedan.
Је л' то у првом посту стварно нека вирушчина или се зајебавате? Нисам кликнуо, не питам због тога...
Jeste on. Piše mu godište, ime, nadimak bombaš u zagradi, slike sa utakmica partizana i pravoslavlje neko, crkve kurac palac
Sreto link antivirusa ispravan ja skinuo. Napisano je već čitaj jebo ga ti
Dobro Rasni, ja sam morao da napisem da nisam to ja, iako je lejm pravdati se, ali dobro. Proziva se neki random lik, citao sam prosli put kad ga je Shomy pominjao da je naprednjak neki sa njima tamo radi i sta ja znam. Sutra dodje tuzi sajt zbog vredjanja ili sta ja znam, necu da imam veze sa tim. Niti sam ga pominjao licno niti znam ko je i sta je, niti sam igde tvrdio da sam on.Poy
Hahahahah sad oces i sajt da tuzis.
Ма коме веровати кад сви кењате. :Д
Sreto, link je ok, radi testirano, ne zezam.
Ako ti nisi taj onda cu okaciti link:
https://m.facebook.com/bombash.sr
Samo ne dao ti mili bog da me zaustavis u busu i trazis kartu a pritom imas ovu glavu. Usracu te od batina
Ок, не треба ми. Ја без антивируса ево већ пет година и не жалим се. Само питам, било би чудно да је стварно неки вирус, а да модератори ништа нису урадили, нпр. бар први пост обрисали.
I da je virus nema ništa da rade, ovce su za šišanje a i radoznalost je ubila mačku XD
Maestro daj svoj fb
Tebi nmg jebiga, ruzan si za sve pare
Jbg sad se tema sve gore sjebava a bila je BLAGO. Izlazim iz diskusije.
Opasno sam ruzan al su mi muda dovoljno velika(velicine lesnika) da kazem jesam ja sam jel ima neka problena. Pritom sam i glup, mogao sam reci da sam pepe zaba ili da se sakrijem iza delije vukajlija ili tako neke grupe necega
Bombas je mentol i tu nema spora ali za tebe je atila bic boziji a za rastka tesla, svako dobro vam zelim
Bombi je kacio ranije ovde jednu svoju sliku sa stadiona, mislim da je bio sa cerkicom. Nidje veze sa ovom odvratnom lobanjom sto ste kacili ovuda, ne lupajte.
Al stvarno ne znam sta ce ti ovo glupiranje sta cekas vise stariji si covek sto bi rekla Mina, bzv je al ok
Skouseru, ako se meni obracas ja sam samo okacio link do besplatnog avasta i nista vise. Ponavljam, ogradjujem se od prozivanja ovog lika, niti ga poznajem niti sam ga pomenuo.
A sad ja u stilu Trigera iz Mucki:
Zar Avast nije oduvek besplatan?
službenik Avasta primetio na srpskom internetu pojačano interesovanje za Avast antivirus, pa rešio da prevede ovu temu i prelista je
http://i.imgur.com/E7BCfDs.jpg
Mislio sam na ove neke prozivke posle toga, sta ce ti to, da ti se klinci kace za vrat pa da ih ti "nadmudrujes" kako te ne mrzi, mislim ,da me ne shvatis pogresno tvoja stvar necu ti ja govoriti sta da radis, samo sam dosao da napisem da ovo nisi ti na slici ispravi me ako gresim ali kacio si sliku ranije kao sto rekoh, moze lock cisto da ne smaraju vise sa ovom lobanjom