Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne znam nisam pametan.
Samo cu to reci.
Izvini, ali demantovati nešto što izvali lik koji se predstavlja kao Đoks Stajl, a podržavaju Rasni i Ćilmo bi bilo bolno glupo.
Ovo na kraju sam morao, ne želim sutra da imam neke probleme kad neko upadne i najebe se majke nekom zbog privatnih slika.
A kacenje profila je supakci realno i da jeste i da nije on.
Vidi bombas ovamo, da se razumemo ne gotivim te uopste jer previse seres i jedes govna a pritom tripujes da nekome pomeras bulju. Pogotovo te ne gotivim otkako si mi pretio batinama i imam zelju da ti zadenem dandaru ali o tome drugom prilikom. Sad ocu nesto drugo-ako si dokon hoces da uzmem od coe podatke od ovog malog pederka i da te odvedem njemu na gajbu samo da mu zalepis jedan momacki samar? Ako nisi u stanju iz ne znam kojih razloga mogu i ja samarcinu da mu zavezem i njemu i caletu sto ga nije napravio da bude covek nego amorfna masa plavicasta ili sta vec ali moras biti tu jbg na tebe se okomio. Necu te dirati kad se vidimo obecavam
U stvari on je u studenjaku nema sta previse da se cimamo nacemo ga cas posla znaci sve isto osim caleta jer nije covek tu
Monci, samo izvolite, bice mi zadovoljstvo
Ocete 2 v 2 protiv mene i caleta? Mislim kad se sabere vasa kilaza ona je jednaka nasoj x 1.5
Maestro, a sto svi hoće da te biju?
:pokusava da izazove sazaljenje sto mu cale veprina:
Zasto sto sam ja jedna kontraverzna licnost ovog sajtoa. Samom svojom pojavom ne ostavljam nikoga ravnodusnim. Inace bombas je hteo da me bije zbog podrzavanja sns-a, pretio mi batinama na forumu. Kad sam mu se javio u pvt da dogovorimo detalje susreta poceo je da se izvlaci. Nakon toga je prestao sa pretnjama. Inace pseto ne zna za taj dogadjaj pa misli da ja ovde glumim mangupa jer sam bombasu rekao par ruznih reci, pa sad i on hoce da me bije. Javio sam mu se u pvt, nadam se da cemo izgladiti odnose
Nisi kontraverzan nego iritantan jer pokusavas da budes iritantan. Znaci nisi iritantan zbog toga sto to zelis i tako se ponasas nego si iritantan jer se previse trudis da budes iritantan. Zato bih ti rado zadenuo samar(glupo je da te bijem to je razumljivo jelda) ali ono nije da imam zasto. Zato bih cak istripovao da mi je bonbon ortak kad plati dva piva pa bih ti onda lupio dandaru eto dobar budi
Dobro ljudi, sto mi jednostavno ne kazete "napusti sajt". Eto mnogima se ovde govorilo da napuste sajt jer nisu dobrodosli. Ja ako negde nisam dobrodosao ja dostojanstveno napustim. Tako sam vec jednom napustio sajt, i bezveze se vratim kad su bili ukinuti posteri i eto sjebo sam se.
napusti sajt
+1
Virusi pravljeni za operativne sisteme iz druge decenije 21. veka ne mogu da naprave štetu MS DOS računarima Bonbon. Možda je zato Rasni navukao virus a ti nisi. U suštini, on zato što je glup, ti zato što si siromašan. Al' je svakako urnebesna tema, čestitke za to.
bolje biti siromašan nego 162, ne vidi se na prvi pogled
REČE MAESTRO
pa majku ti jebem onu bezobraznu, daj mi adresu da ti ja pokažem šta su batine pičko mala izdepilirana
hahahah što se blamirate toliko
jebeno pretite batinama na humorističnom sajtu vukajlija.com
Skocimis nemoj se srditi. Ne depiliram se ja. Dlakav sam izuzetno. Oprosti mi grehe moje. Napusticu sajt za dobrobit svih nas. Za mir medju ljudima. Zovite kosmopolitu da ugasi ovaj nalog.
Amin