BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

  1. Nemojte jebote nosicete ga na dusi pozlilo mu juce-prekjuce bio na kvb dedinje

  2. Kako kaže nelegitimno izabrani predsednički kandidat Vučić,ne mogu ja u duele sa svima jbg. Evo vi sa tema ciganskih- kladioničarskih se dogovarajte preko fejsbuka i ovlastite između sebe do dva max člana da mi se obraćaju, znači izaberite vođu čopora koji jebe kuje, ne mogu i sa onim kerićima što trčkaju okolo i mirišu malo svoj malo kurac džukele koji jebe da razgovaram

  3. Priznaćete da je miris bombaševih govana na tečinom kurcu pomalo neugodan, haha

  4. U kako je mekejn jebao vucica auuuuuu... Sad sam tek video da je on gotov jebote Pa njega su AMERI PUSTILI NIZ VODU! Kazu drao se DVA SATA na njega zbog kradje glasova. Posle je, kad je odlazio, pomenuo i da ne kenja sa Rusijom preterano, al najbitnije je da sasi jankovicu posalje pisano izvinjenje.

  5. Platuse, cenim tvoju ambicioznost i želju za dokazivanjem time što si odmah krenuo na najjačeg, ali ne radi se to tako. Vežbaj se malo na temi kladionica, imaš ti još pasulja da pojedeš dok se uopšte usudiš da mi se obratiš, a kamoli da me pominješ u nekakvom negativnom kontekstu.

  6. Ima li nekih izvora za to, torazulu? Pa makar i nezvanicnih

  7. Bombaš počeo si ozbiljno da transferišeš.

    znači izaberite vođu čopora koji jebe kuje

    Da li ovo znači da si kuja i da želiš biti jeban?

  8. Dzelo, zezam se ja...

    Posetu mekejna vucicu shvati ovako:

    Duguje ti neki dripac pare i ti mu odes na gajbu i nalupas ga dok ti ne vrati. Usput vidis i da on bije zenu, jebe svastiku, tera decu da prose, diluje ekstazi i prekucava brojeve na golfovima, ALI TI SI PARE UZO i zabole te bas...

  9. da, da Gonzo tako je ( u sebi ajoj jebem ti budalu)

  10. Ko je gledao Ćirilicu juče?
    Ja samo neke isečke danas (vidi dalji tekst zašto) i ne mogu da verujem koliko je AV u panici. Bezočno laže i spinuje.
    Juče kolona od Meka na Slaviji do Beogradjanke i on ladno izjavi da je "danas bilo najmanje, samo nekih 2000". Nije bilo milion ni stotine hiljada ali 20soma ladno i to onako uzdržano. Kad je kolona stala kod Starog Dvora, ja kod Beogradjanke a kraj negde kod JDP.
    Moja keva gledala preko Kurira live i zove me jutros me pita "kako je bilo sinoć u šetnji? Znaš da ONAJ kaže da je bilo samo 2000? Ja ovako ćorava vidim da vas bilo sila Božija. Lele ala lažeee"
    Panika izbija iz svakog saopšenja. Izgleda je počeo ozbiljan pritisak spolja na AV da reši stvar demokratski. Jebe ga što nisu u ovih 9 dana razbili ni jedan izlog ni jedan auto pa ne može da istera policiju. Uporni pritisak na ovu decu "ko vam je vodja" izaziva baš suprotno kod dece. Jebu sve političare! Hahaa
    Dokaz da je vlast otudjena:
    Ne razume svoj narod!

  11. Bilo je 2k ljudi, potvrđujem.

    Al u Nišu

  12. Opozicija mora da uradi sledeće stvari:

    1. Napuštanje skupštine
    2. Napuštanje Rik
    3. Potpuni bojkot institucija

    Znam da će biti teško da se to desi jer je dobar deo opozicije pod kontrolom istih ljudi kao i vladajuća garnitura, ali ako to ne urade diskvalifikuju se u potpunosti.

  13. Opozicija? Koja opozicija?
    1. Ne bi niko ni primetio
    2. Pa valjda jesu prekjuče?
    3. Koje institucije? Sve drži SNS

    Svi su BAGRA
    Nema nikoga da kažeš da nije budala ili lopov.

  14. kažu sa će sledeće nedelje organizovati kontramiting
    blo bi dobro da dođe do neke masovne tuče da naprednjaci dobiju batina

  15. од кога да добију батине кад су физички јачи од ових сисица

  16. наравно повешће велики број навијача да осигура победу у битци

  17. ja bih voleo onako momačko makljanje, dolazim sig

  18. Ako bude to makljanje zakazano ima da organizijem i treci skup i da se najebemo majke i jednima i drugima to bi bio posao. Evo sve mi zmarci od miline po telu sad

  19. Kontramiting protiv sopstvene dece?
    Suviše to podseća na Slobu i AV se neće u to upustiti. Nije on glup on je kvaran, spiner, zao. Ali glup nije. Svako ko ga je potcenio je najebao. Jedini koji mogu da ga sjebu je buntovna omladina koja ne jebe nikoga od političara i bori se za svoje sutra. Da ne bi kao njihovi matori grcali u dugovima i jeli sendviče po mitinzima.
    Prodje nam život izmedju ratova, plate od tri marke, kradje onog što još moj ćale pravio i za šta se deda borio. Mi smo svoje proćerdali i propustili priliku da napravimo uredjeno društvo.
    Ova deca imaju šansu ako istraju i odjebu sve Vučiće, Vukove, Saše, Šešelje i sl govna. Zato ih podržavam. Pametniji su od nas.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.