Prijava

eh da vas neko voli ko sto nebojsabg voli vucica.
manje bi bilo ruznih stvari
ljubavi bi vise imali

Mada mora se priznati da je ovaj ljubavni zagrljaj mrka patentirao al to ne čini sliku manje nadrealnom

PANI MI NA GRUDI ČEDO MOJE

PRIVIĆUJE NA GRUDI KO COA ŠONA NEK PREDUDE JEDNOM SRCU MOMEEEEEEEE

Kakav avangardni naslov jebem ti.

Organizatori protesta-juce
.-I sta kazes mladji referentu, podjebavali za studentkinju medicine i nemacku?
-Ma da, debili jebote ne shvataju nista, suptilnost nula, empatija -2, kako da se indentifikuju sa studentom kad imaju prvi osnovne samo?
-Treba nam nesto JACE.
-A sta mislite "Mi smo vase komsije sto im zivot unististe!"
-MORA JACE! Nema vise u rukavicama! Mi smo DECA (uvek je bolje deca) kojoj ste SJEBALI (idemo njihovim jezikom) zivot!!! HA
Ako ovo ne upali nista nece.

Valjda je sad i zadnjoj budali nedvosmisleno jasno posle ovog sa Vukom Draškovićem da iza svega stoje Amerikanci. Dosta im je lažova i prevaranta, polako ga puštaju niz vodu. Pokušaće da se okrene Putinu, ali džaba mu sad. Sad vam je prilika da se uverite ko su američki ljudi u Srbiji i pratite kako Šešelj kreće u napad narednih dana.

Moram priznati, ako nije baronija, zbog ovoga bih bacao molotovljeve koktele po Kruševcu kolko noćas.

verovatno nije baronija nego neko drastično preuveličavanje i ekstrapoliranje, to je redovno na tviteru

tipa onaj lik čiji je šer onog klipa sa glasovima i kutijom postao viralan, pozvan da da izjavu u policiju njegova žuta kurva od žene histeristala sve kaps lokom UHAPSILI SU MI MUŽA ODVELI MI MUŽA RETVIT MOLIM

Radule oktrio nepravilnosti na nekim listovima u odnosu na standardne pa mu otkrili da su to listići za nacionalne manjine.

Svakodnevna su lupetanja i histerisanja antivučićevaca na tviteru, to je baš najnekredibilniji izvor mogući. Umeju i da fotošopuju, npr fotke protesta.

Sa svim tim rečenim, svašta je moguće sa naprednjacima.

Sa rezervom treba uzimati sve sto se procita ovih dana. Lopta je na strani opozicije, moraju da krenu u bojkot svega ukoliko zele da postignu nesto. Mada, mrka kapa.

Sa rezervom treba uzimati sve što pročitaš iz tog domena srpsko političkog uvek, a ne samo ovih dana. Pogotovu ako dolazi od rendom profila, ako ima gram nekog prava u priči ili ako nije iskustvo iz prve ruke.

Srbi su glupa histerična govna koja bukvalno ne znaju ništa ni o čemu, što ih nimalo ne navodi da drže jezik za zubima.