Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Realno, zašto bi se iko cimao da igra ovo prvenstvo kad je FIBA po logističkim i strateškim kvalitetima tu negde sa DJB. Ej Evropsko te ni za šta ne kvalifikuje, igraju sve kvalifikacije za svetsko u sred sezone a ULEB najvećim mudašima iz Evrolige neće dozvoliti da igraju.

Jedino Španci uvek vode najjaču ekipu što imaju jer imaju neku cigansku odvratnu želju da se dokazuju, vrv jer su godinama gubili neka polufinala i finala pa sad tovari dok može.

Alternativa tome NBA, gde se svi najbolji nabili u tri ekipe, a ostatak tankuje namerno da bi dobili nekog dobrog sa drafta.

Košarka na najnižim granama od kada pamtim. Po svim parametrima.

2. Shomy23
    To je zato što si postao bliži sa arminom, pa sad odbijaš ljude od sebe.

Iskreno, ovo mi deluje kao logičnije objašnjenje

3. Prvenstvo kreće prekosutra, znači samo jedan dan imaju da pokrenu fantazi. Jes da sam uvek najgori al igra mi se.

4. Kroasani namirisali krv, al jebaćemo ih sad jače nego ikad što bi Mile reko!

B92: Hrvatski mediji: Srbija poželjan protivnik u osmini finala http://www.b92.net/sport/eurobasket2017/vesti.php?yyyy=2017&mm=08&dd=29&nav_id=1298132

5. ако налетимо на хрвате у осмини финала онда се неће обистинити моја прогноза да испадамо у четвртфиналу

6. Bopi, Boktan, Macvan. Dovoljno za napat.

7. Hahah hrvati jebeni našli da prete sa Roko Leni Ukićem, Krušlinom, Ramljakom, Planinićem i Lukom Žorićem jebenim.

8. Kako bih voleo da im tele vasa micic zakuca a la djordjevic trojku da pomru svi hrvati sa slabim srcem

9. И то да му Бирчевић дода к'о Бош Алену....

10. Јој, Бирчевић и Мицић ће имати пристојну минутажу....

11. Znaci bogdan da je rokne i promasi i birca ofanzivni pa u korner gde je vasa spreman kao leopard nebeski skok visok luk i ko kap?

A lazem jbg najvise bih voleo da im stime utera palamara sa 2+1 i da namerno promasi bacanje pa ih gleda kako se lome da je uvate xd

12. A lazem jbg najvise bih voleo da im stime utera palamara sa 2+1 i da namerno promasi bacanje pa ih gleda kako se lome da je uvate xd

Ne bre, bolje Štime na -2 sekund pred kraj u nedostatku boljih rešenja rokne za tri uz faul, i onda namerno omaši slobodno na +1 za nas.
    https://youtu.be/rLnJEDj6UgM

13. Јес', то, ал' може и са ниским луком.... Ал' ово са Штимчевом тројком је боље....

14. Цоа, отвори ти тему брт за фантази. Фала на указаном повјерењу, али нисам коткуће, у Нс сам.

15. ево дукка ће кад се већ јављао, мени мрско

мада може и псето да отвори он је врхунски познавалац фантазија

а замисли отворимо и окупимо се и онда нас мвп прејебе прц нема фантазија аупичкуматерину

16. Uuuu velika steta da neka tema ostane da zeva a

Ja sam hteo da otvorim al nisam ni vest o tome ma mvp-ju nasao pa sam odustao, to je bilo pre nekih sat vremena sig(sig)

17. Mvp pušta fantazi u toku dana, napisao tamo neki moderator na forumu.

Lečki, stevan, mlatoni i ostali, igramo li?

18. Kad pocinje prva utakmica?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.