Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mislim da je sutra nešto oko 12, 12:30
Ostale (ps, dio, itd.) i ne pitam jer su bili tu i upoznati su da će biti fantazi.
Sara Jo - Nemam vremena za to
Ova ljubav nije nije za mene
Kad reče ljubav zaljubio sam se u klinku od 19 godina sinoć
Pravi temu za fantazi, sutra prva tekma od 13:45.
I pošto mi je baterija mrtva bila uzmem papir i hemisku i sednem pored nje i tražim broj ona mi kaže već ti treći put dajem broj a i spavali smo prošle godine
Moram da prestanem da spemujem i da pijem jeger
Neki neizdrž me uhvatio pe ka kaiš mi se čuje ne znam šta je menjao sam ga pre 2k km
црћи ће им сајт нећемо моћи да направимо екипе
Sto posto ima 8 miliona dusa da se sjati odjednom a i od ovih sto prave 16 timova mi se sere klasicni nolajferi
Može, ako uspeju da ga smisle do kraja dana. Baš sam hteo da kažem da mi stižu mejlovi sa fantasynova.rs o njihovom fantaziju i da može tamo da se pravi
Sipaj kokakole na remenicu gde ide pe ka il namaži sa tečnijim delom slatkog od kupina tipa
Da može i od belih trešanja
Pustili su al koči nedaj bože
Sjatilo se ovih Psetovih 8 miliona duša
Da može i od belih trešanja
Hahahah ok za koka kolu brt al zar mu nije lakse da nadje wd40 nego tecniji deo od slatkog od kupina/belih tresanja?
Koliko je sporo dantenejebo
Ja jedva usao i kliknuo na kreiraj tim i to je to sad tu rifresujem 17i put jer eror
Ja sam uzeo 4 igraca za pola sata
Koje su nagrade? Jesu opet vaučeri za kladionicu ili ko jedne godine električni trimer za travu?
Hahahaha ko je ovo