Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. alo ne zezaj narod

2. Pa ubaci ako te ne mrzi, ti si navikao da te maltretiram haha

3. Kakva antikošarka ju ju. Kao deca ispred zgrade da igraju 5 na 5.

4. I mi treba da se plašimo ovakvih hrvata lol, staviš gagija i brančila da čuvaju bogdanovića i rešeno sve

5. Roko leni ukić ahahah

6. Oce li biti neki dobar strim nas, zna li ko, pomagajte, na poslu sam, da ne vijam po drakulama i tim glupostima

7. Уплашили се Хрвати, чули да Војвода игра за Мађарску.

8. Hahah mitke, dobar xd

Dobiće ovo hrvati sa bar 15 razlike, nema tu priče, daće gas, sad očekujem da šarić i bogdanović isforsiraju treću, ali je i činjenica da su mnogo tanji nego što sam očekivao.

Pa njih ovakve kakvi su trenutno bi jedna gruzija sad već natrpala i imala +10 na poluvremenu.

9. Haha jebe vojvoda

10. Inace izasli madjari iz bonusa sad ce ih silovati bogdanovic
    Edit: evo...

11. AIMO MOĆNA MAGYARSKO

12. Oni se bre u odbrani ponašaju kao da imaju 100+ poena datih po utakmici pa se i ne brinu nešto šta će biti pozadi

Reket livada jebena, mada šta i da se očekuje od žorića i planinića, haha

Nego mi nije jasno kako šarić ne zagradi malo taj skok pička mu materina nabeđena, k'o da ga mrzi da se gura i da uhvati neku loptu. O bogdanovićevoj odbrani se ne mora pričati ništa.

13. Hrvati imaju najgore centre u evropi

14. Pa verovatno da su ova dvojica među najjadnijima, ono, bar u tri-četiri najgora dvojca

15. Oni kao idu na medalju, ja ne znam kojom alhemijom misle da cuvaju gasolove, bobija i kuzmu, valancijunasa i montejunasa, burusisa i papajanisa.....

16. I ofanzivno i defanzivno, ne zna se gde su bušniji

17. Kako najgore kad Denda, koji košarku drži u malom prstu, u jednom trenutku mrtav ozbiljan reče I evo Darka Planinića, sigurno jednog od najboljih centara u Evropi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.