Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Mučenje u napadu, sterilni smo bez Teodosića. Ovo nas čeka kad se Teo povuče.

Ovo sam napisao i govno Bogdan da trojku i sad mi post nema smisla.

2. Konjski balzam hahahaha

3. Sve je pod kontrolom, evo đorđević već u prvoj četvrtini rotirao sva tri centra, samo da rotira i na četvorci malo više i bez brige

4. Au al zakucaše štimaru

5. Шта ради Порцингис...

6. Coa, a zamisli da nije povređen šta bi nam radio :)

7. Oval letonac br7 isti bohor.

8. Haha lečki :D

A jbg samo sam računao da ne može u ovakvom ritmu celu tekmu da bije

9. Ostao sam bez piva, kolko li uzima onaj potrčko da donese?

10. Ma znam, šalim se. Ja se nadam da će da dobije uskoro drugu ličnu, lik ima 4 rampe i samo jedan faul pa je bo te

11. Na nas kvota 1.25 ala veruju kladionice u nas

12. A zašto ih ovaj mrcina Marjanović ovoliko gura, pa jebote imaš tri metra zagradi se lepo.

13. Je l' ovo puče prenos ili ja nisam platio sbb opet? xd

14. Ne znam potrcko ali taksi uzme samo za cenu voznje, sto je totalno ok.

15. Aha puče kod njih, pu jebem im mater baš sad

16. Zabola i tema i slika jer sam postovo kad i dio haha

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.