Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Thilmo ti si i dalje podjednako glup. Stagniraš druzxe

2. Ok psihopato.

Elem, Francuzi osvajaju.

3. Швед силни, није ми криво што смо изгубили од браће, гг.

4. гг

Gola govna?

5. Čini mi se ili je Micić orotiv Rusa igrao tipa 48 sekundi?

6. Sad mi opet palo krivo što izgubismo pa sam hteo da svalim sve na goranca, al kao da nije ni igrao.

7. gledao sam rusija turska tekmu i kapirao da mi lagano prolazimo grupu.dojuce.kao da su se juce skupili na nekom gej basketu

8. Je l ovo na početku slučajno sa Saletom i rotiranjem ili je neko od vas tamo admin jebem vas u dupe. Xd

https://youtu.be/FBXwYtSa0q0

9. Kad smo kod rotiranja, u prvoj tekmi nam igrali svi igrači, u drugoj šestorica iznela celu tekmu. Koja li je to fora?

10. ovo je ocajno.
    kao i sve te slicne varijante sa promenom teksta

11. Možda Španija može da nam se suprostavi. Jučerašnji trening ne računam ozbiljno.

12. Kao i sastav tvojih sinapsi

13. Kao i sastav tvojih sinapsi

dobar.

14. Oćemo li danas jebat naše pretke dupetom oko kurca!!!

15. laganih dvanaest za turke, dži dži, četvrto mesto, u osmini na špance, 45 razlike za Špance, članci kako su potrebne suštinske promene u savezu i istovremeno kritikovanje FIBE i da konačno batalimo ovaj izmet od prvenstva

16. Cao lekar kako su babe

17. Mađari dobijaju čehe

18. Zapata, tebi je bolje da se ložiš na nemačku nego na tu španiju, a taman bi i učio jezik usput, trebaće ti da nemačkim babama čistiš bulje i menjaš katetere

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.