Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zašto Gudurić ne ulazi, Đorđeviću, mamu ti jebem?!
Jebote, opasno mi se penje na kurac nadmeno govno.
Zašto nas ovi kurci ovako jebu?
http://i.imgur.com/OiFgrec.png
Mačvan nije vratio glavu konju
Pa nije
kurbanov mi je najomiljeniji evropski igrac koji trenutno igra evroligu
nije da sad on ima nekih prevelikih igrackih kvaliteta
добише на крађу говна наказна
nije bila krađa nikakva, al sudije generalno odvratno sude faulove koji ne postoje sa obe strane, posebno kad se igra 1 na 1 i igrač pokušava ramenom da probije lika i samo se zakucava u njega, odbrambeni logično neće da se pomeri i sviraju mu faul
A jebeš mu mater, po nekoj računici opet smo favoriti za prvo mesto u grupi, treba nam da ne kiksnemo do kraja i da letonci dobiju ruse, što je realno
Bogdan paukova muda Bogdanović.
Brate može li jedno evropsko da padne, a da dobijemo ove kurce
ih sad svi ovde daju svoja misljenja i kritikuju
ма шта курац није крађа
hajde da pričamo o tome koliko je đorđević loš trener i koliko je kuzmić smeće od igrača
i kako se jović totalno usere svaki put kad dobije loptu i zaustavi se napad, nema muda da šutira itd
Sutra, nakon poraza od Turaka sledi srpsko proseravanje
Tilmo izanaliziraj bogdanov kurac
Mogu Dule kad izađe iz tvog dupeta.
Elem, da l ce krosani da drknu rumunje preko 20 razlike?
tesko da ce da ih useru hrvati, ja mislim da ce sve te tekme protiv losijih ekipa da dobijaju sa malom razlikom i onda tamo ce da dobiju neku jaku ekipu u doigravanjau