Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
sve nesto kapiram da idemo na cg.turci dobijaju letonce.mislim da ce im navuci da ne idu na spaniju.ukoliko se ja nesto nisam zajebao.
Mada nije ni previše bitno, igramo za tri dana, a verovatno mu nije cimanje da se juri sa ovim malenim ništavnim čovečuljcima iz Belgije
Pa pitaju se nesto i letonci tu. Dosta su jaci po do sada prikazanom mislim da ce da ih otresu. Fali im iljasova vise nego nama teo
Ma šta im fali, i sa njim i sa Bobijem Diksonom su gola kurčina od ekipe. Jedino može da ih izvuče ako se nakupe faulova Letonci
Nemaju ni jednu cetvorku u ekipi brt i birca ludi bi im znacio
Pa šta, ko da Letonci imaju neku četvorku haha. Šta misliš, ko je najlošiji šuter u onoj petorci Letonije - Strelnieks, Tima, Bertansi i Porzingis? Ono, da moraš nekoga da pustiš da šutira trojku protiv tebe, koga bi pustio? Ja mislim da je Strelnieks, al on komotno puca preko 40% u Evroligi.
Bilo bi mnogo bolje po nas da letonci pobede, pošto onda idemo na mađare, pa potom na fince ili italijane otvoren put do polufinala, u suprotnom nalećemo na sloveniju u četvrtfinalu
Slovenija mnogo zavisi od svoja dva beka a ako naši ne mogu da ih zatvore (jer makar tu pucamo od defanzivnog kvaliteta) onda niko ne može, tako da ne vidim da su baš neka sila iako igraju dobro stvarno, i pričao sam da očekujem da budu u polufinalu još pre EP, tako da bi naši i tu bili favoriti, ali jasno je da bi nam lakši protivnik bila neka finska, ili italija.
Voleo bih da vidim duel slovenije i hrvatske, tu kapiram da bi ih slovenci čuknuli i to bez nešto puno muke, ono sa 6-8 razlike.
Pa svi se nadamo pobedi letonije ja ne znam o cemu pricamo sada
Letoniji na 4 igra porzingis lecki
Coa ja cu u finska-ita navijati za fince jer mi markanen pregotivna glava(ako ne budemo u tom delu ili ne prodjemo madjarosa) ali se nadam da igramo da sve prodje kako zamisljamo i igramo protiv italije to cetvrtfinale. Nemaju centra bobi baca magije a i znamo kakvu odbranu na plejevima igraju moze i bogdan da poliva
A za slovence...plasim se da rendolf mora da proradi jednom. Dragic stvarno sije opasno a doncic odradjuje svoje do jaja
Zajebavam se, Ps, pa i Porzingis i Bertans su četvorke
I o čemu bre pričamo, pa naravno da je lakša ova polovina žreba gde nema Španaca i Slovenaca
I tima se često spušta na 4 iako nema visinu ali je skočan jako i može da se nosi snagom sa mnogima na 4, i tad igraju mnogo brže i prangijaju svi, a tome se mnogo nadam i večeras i uz pobedu letonije to bi me baš uveselilo xd
idemo do polufinala i tamo tradicionalno gubimo od litvanije
Nešto ne verujem da će Letonci pobediti Turke, ne zato što su Turci bolji (nisu) već zbog toga što su jebeni domaćini koje će sudije toliko pogurati da će nam se svima govna prijesti od gledanja toga. Ako sam se zajebao sa pretpostavkom, super.
Letonija 76 Turska 64
Mislim da ne mogu toliko da ih poguraju. Mogu nekoga da napune faulovima i sta onda? Letonci okrenuse ruse bez porzingisa a rusi jaci od turaka
Ps nisam sasvim siguran, ali mislim da je Porzingis protiv Rusa dobio peti faul kada su Letonci već imali devet ili deset razlike.
Ali je zato četvrti imao na početku druge četvrtine, tako da em je bio bušan reket kad je bio na parketu jer je morao laganije u odbrani, em nije igrao previše.
Samo da se raspucaju Letonci još malo i nema ovde brige, ne može mrtvi mahmutoglu celu ovako da šutira