Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pogledaj gulera smrdljivka sada i mahmatoglua malopre
E nek ga je zalepio jebem li mu sve tursko u usta
Cepaj bre mrežicu krakatane jebem im sto majki
Jebi smrdljive turke
Sad bertrans jednu dalekometnu da ih utisa malo
Ovaj pejners je preduvan sto posto hahahaha
JEBI AŠIKA!!!
Faul u napadu porzingisa hahaha joj majko
Koliko gadno navlacenje povraca mi se majku vam jebem tursku govnjivu
koliko su bolji letonci.da je bilo normalno sudjenje,lagano 20 razlike.
A gde nije naduvan pejners boga nema xd isti olanik krsta mi xd
Sigurno je naduvan čim je krenuo da kuca preko Erdena
E sad cu prvi put u zivotu navijati za spance i to za serhija, rubija i navara da im natrpaju bulju lojavu mamu im jebem obrezanu ne gasol gospodin da ih izjebe nego ovi pedercici mali da im nabijaju pederske male kurcice zamascene u usta da skice ko svinje
uzećemo medalju ni krivi ni dužni
Kako ovaj sarenac misli da se opet sastanemo da letonijom? Jedino u finalu ili za trece mesto koliko ja vidim
Oćel rusi izbaciti raspale hrvate već u osmini haha
Vrlo moguce da hoce, igraju rusi jako snazno i do samog kraja
hrvati i ako prodju ruse idu na litvaniju u četvrtfinalu čini mi se, tako da će poduvati kurčinelu svakako
Španija nas čeka u polufinalu, a?
c, sa ciganima tek u finalu