Vrijeme je i da Litvance drknemo, mamu im jebem.
A volio bih da ustaše ispadnu od Rusa, pa evo ne znam... Onaj selektor Petrović je neviđena budala, šta čojek izjavljuje jebote.
Sad kontam, ustaše bi možda ovih zadnjih godina i uzele neku medalju da na klupi nisu imali idiote.
Da, Roko i jebeni Marko Popović haha Pa dobro, već sam to govorio, trebali su nekog ljutog crnjca kupiti na poziciji plejmejkera, nema dileme, ali definitivno su im selektori najveći problem.
Jebate, sad gledam žreb, pa sve nam se otvorilo, čak su i Slovenci na drugoj strani kostura, a oni su prezajebani.
Koliko nam se otvorio žreb, bruka, čak i u osmini finala igramo protiv najlošije ekipe od ovih 16 koje su prošle. Opet smo verovatno drugi favoriti za zlato.
Pa onda možemo i do finala jebate kruščić
idemo na italiju/finsku u četvtrfinalu, pa u polufinalu na hrvate ili litvance verovatno
https://s26.postimg.org/m9aly0789/Screenshot_2017-09-07-21-55-16.png
hvala tilmo na ovoj sliki
Da, ja se bas pitao ko s kim igra. Daj molim te i ono za amss karticu jer sam zab postupak
е а с ким летонија игра ја не видим ту слику о којој причате
и с ким наши играју на крају сад?
hahah čitam komentare na fibinoj stranici, turci plaču i kukaju na sudije, kakvi smradovi majku im jebem gadnu
https://image.prntscr.com/image/3ZyIJkExStyC233WaoPgBg.png
Vrijeme je i da Litvance drknemo, mamu im jebem.
A volio bih da ustaše ispadnu od Rusa, pa evo ne znam... Onaj selektor Petrović je neviđena budala, šta čojek izjavljuje jebote.
Sad kontam, ustaše bi možda ovih zadnjih godina i uzele neku medalju da na klupi nisu imali idiote.
kakve bre medalje da uzmu kad je njima roko leni ukić prvi plej 30 godina već
Spanija slovenija litvanija srbija je polufinale sig(sig)
Da, Roko i jebeni Marko Popović haha Pa dobro, već sam to govorio, trebali su nekog ljutog crnjca kupiti na poziciji plejmejkera, nema dileme, ali definitivno su im selektori najveći problem.
Jebate, sad gledam žreb, pa sve nam se otvorilo, čak su i Slovenci na drugoj strani kostura, a oni su prezajebani.
Šta bi sa onim njihovim crncem na poziciji crnca šta neće više da igra za njih haha
Bas nije patriota.
Bolje da su Rajsa oteli montenigersima
Убиће их Руси преко Мозгова.
Koliko nam se otvorio žreb, bruka, čak i u osmini finala igramo protiv najlošije ekipe od ovih 16 koje su prošle. Opet smo verovatno drugi favoriti za zlato.
ja verujem da francuzi mogu da se popičkaraju sa špancima, tj. voleo bih da mogu
a letonci će sig nekoga da ujebu samo ako im naiđe šuterski dan sa tipa 50%+
Nek ujebu Slovence ili koga već hoće u toj drugoj polovini žreba, mi smo favoriti protiv svih u ovoj našoj
нисмо против литваније