Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Mislim da nam ovakva Italija odgovara, slabi na centru a dobra bekovska ekipa. Pustiš Bobija i Kuzmića da ih maltretiraju a Lučića, Lazića, Milosavljevića i Jovića da im grizu muda u odbrani.

Moraću ovo da pošaljem Đorđeviću, on jadničak misli da i dalje treba da rotira. Xd

Edit: kosarkaski savez Italije plaća dnevnice njihovim košarkašima, nešto tipa ako ima do 50 odigranih tekmi 100e a preko toga 150e. Uvek me zanimalo da l im to znaci ili ih vredjaju te sitne cifre, ono, striptizeta više zaradi za čuku vremena.

2. zelim da osvojimo kako bi se vikalo kosovo je srbija, mogu da ti puse paspalje, srbska se truba sa kosova cuje.
    i pevalo igra rnr cela jugoslavija.
    mada,ja bih ubacio i onu za svetsko 2006 di su karleusa,mima i dzej pevali

nisam naso spot.valjda ih sramota
    edit.evo ga
    https://www.youtube.com/watch?v=LoHwctrk2LA

3. Kako bih tukao Mimu Karadžića, pa to je neopisivo.

4. Pustiš Bobija i Kuzmića da ih maltretiraju a Lučića, Lazića, Milosavljevića i Jovića da im grizu muda u odbrani.

Čuo sam da je baš ovakav savet đorđević dao igračima, i to je navodno posle treninga izvukao bobana sa strane i rekao mu: "bobane, ti samo maltretiraj žabare, a ostali će ih kidati u odbrani, i dobijamo sig (sig)"

5. Уф, неугодно, православна братија ударају један на другога. Па добро, бар ћемо имати једног сигурног полуфиналисту.

6. Lazic gotov,povredio se

7. Jes vala, kako se povredio kad nije ni igrao jebemti. Nije li neka svađa izbila.

B92: Branko Lazić završio Evrobasket! http://www.b92.net/sport/eurobasket2017/vesti.php?yyyy=2017&mm=09&dd=13&nav_id=1303341

8. Na kraju u finalu igramo 3 na 5. Imamo ove iz partizana, oni znaju tu igru. Xd

9. Mačvan-Lučić-Bogdanović VS Vidmar-Rendolf-Dončić-Prepelič-Dragić

FINALE

10. konačan rezultat 73:68 za nas

11. Ova reklama citroena sto ide na tajmautima dajte lyrics ili pesmu pls

12. ALL THE DAYS CITROEN COMMERCIAL NE NALAZI NISTA OBRATITE PAZNJU ZA VREME KOMERCIJALNOG PREDAHA

13. koliko ocajna tekma..

14. Uh jebemti ko grupu maloletnih invalida da sam gledao

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.